Λέφας: “Yπέροχο συναίσθημα να βλέπεις μικρά παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο”

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέδωσε ανακοίνωση και προσωπική δήλωση του προέδρου κ. Αθανασίου Λέφα με την οποία ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των Δημοτικών Σχολειών για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων και στην αναμέτρηση κόντρα στον Τύρναβο 2005 το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων γέμισε με μικρά παιδιά.

Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Αθανάσιος Λέφας δήλωσε το εξής:

«Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις μικρά παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο και να ακούγεται το σύνθημα «Αχιλλέας» από μικρά παιδιά, έτσι γεννιούνται φίλαθλοι.

Πρώτιστο μέλημα μας και στόχος της Διοίκησης μας είναι να φέρουμε τα νέα παιδιά στο ιστορικό κλαμπ του Αχιλλέα και κοντά στον τοπικό αθλητισμό.

Ευχαριστώ θερμά τους διευθυντές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Διοίκησης μας και τους γονείς που συνόδεψαν σήμερα τα παιδιά και σήμερα είδαμε το γήπεδο γεμάτο με μικρά παιδιά.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον προπονητή κ. Αρίστο Παπαγεωργίου, ο οποίος έφερε νέα παιδιά από την Ακαδημία να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του αγώνα και έτσι νιώσαμε ακόμη πιο οικογενειακό κλίμα.»