“Έσπασε το ρόδι” με διπλό η Ακαδημία!

Η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων «έσπασε το ρόδι» κόντρα στον Άγιο Γεώργιο τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1 – 3 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγόριας και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι έτσι έφτασαν τους 4 βαθμούς και βρίσκονται στην 10η θέση.
Οι «κιτρινόμαυροι» καθάρισαν νωρίς την «μπουγάδα» καθώς αυτή την φορά μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ από νωρίς.

Αρχικά στο 3’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου, η κεφαλιά του Τζιτζιφλή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Χαμορούσος με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1 – 0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανάγος έκανε σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά ο τερματοφύλακας του Αγίου Γεωργίου έκανε λάθος εκτίμηση και έτσι σημειώθηκε το 2 – 0.

Στο 25’ ο Κατσιάβας «έσπασε» την μπάλα στον επερχόμενο Τζιτζιφλή και αυτός με πλασέ πέτυχε το 3 – 0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραχαλιά, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Νεγιάννης.

Στο δεύτερο μέρος η Ακαδημία έχασε κάποιες καλές στιγμές με τετ α τετ του Κατσιάβα και του Βαλαβάνη, όμως ο τερματοφύλακας του Αγίου τους σταμάτησε και έτσι παρέμεινε το 3 – 1.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος (Νίκος Τρίγκας): Τασιός,Αγγελοσόπουλος, Τζιλήρας, Καρακώστας, Σακελλαρίου Φ., Μπάφας Κ.(70′ Τρίγκας), Νταλίπης, Τσάτσος, Νεγιάννης (85′ Ταστεμίρογλου), Καραχάλιας, Καρακικές (35′ Δημακόπουλος)

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Χαμορούσος, Μπαιράμι, Γιαννούλας, Αλμυριώτης, Βαλαβάνης (80’ Δημουλάς Σ.), Δημουλάς Δ., Πανάγος (80’ Καρακώστας), Παπαγεωργίου (80’ Γεωργόπουλος), Κατσιάβας, Τζιτζιφλής (75’ Ζαφειρούλης).