Ψηφίζουμε τον Φαρσαλινό Παν. Καρακίτσιο στον διαγωνισμό Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Εnvolve Award Greece 2018

Ο 31χρονος Φαρσαλινός Παναγιώτης Καρακίτσιος, έχει στα χέρια του μια παγκόσμια καινοτομία, το επαναστατικό λογισμικό Geomiso, το οποίο λύνει τα χέρια των μηχανικών ενοποιώντας, πρώτο διεθνώς, τον τριδιάστατο σχεδιασμό με την τεχνική μελέτη οσοδήποτε πολύπλοκων προϊόντων και έργων μηχανικού.

Προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και όχι να φύγει στο εξωτερικό και ίδρυσε την ελληνική εταιρεία Geomiso, η οποία αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει λογισμικό για μηχανικούς, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής.

Για πρώτη φορά φέτος, το κοινό θα επιλέξει με την ψήφο του, την αγαπημένη του επιχειρηματική πρόταση στην οποία συμμετέχει και η Geomiso – ανάμεσα από περισσότερες των 1000 ελληνικών επιχειρήσεων – είναι μέσα στις 15 φιναλίστ του κορυφαίου Διαγωνισμού Ελληνικής Επιχειρηματικότητας Εnvolve Award Greece 2018.

Η πρόταση της Geomiso και του Φαρσαλινού Παναγιώτη Καρακίτσιου, βρίσκεται στο βιντεάκι που ακολουθεί και κάνοντας like σε αυτό, μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Το Geomiso είναι το πρώτο παγκοσμίως λογισμικό ‘ισογεωμετρικής’ ανάλυσης και τριδιάστατου σχεδιασμού. Η εταιρεία αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει λογισμικό για μηχανικούς, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής. Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως «δύο σε ένα» λογισμικό ισογεωμετρικής ανάλυσης και τριδιάστατου σχεδιασμού, το οποίο ενσωματώνει σε μία ενιαία λύση τις τεχνολογίες σχεδιασμού και τεχνικής μελέτης μέσω υπολογιστή (CAD & CAE), με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει τους μηχανικούς στην εξαγωγή αποτελεσμάτων με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα, καθώς και χωρίς γεωμετρικά σφάλματα.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε κάνοντας like στο βίντεο που θα ανοίξει

Με πληροφορίες από trikalanews.gr