“Άσσος” και προσπέραση για την Νίκη Κρήνης!

Η Νίκη Κρήνης «ξεμπούκωσε» κόντρα στον Μυραικό τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3 – 0 σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

Έτσι οι «μπλε» έφτασαν τους 9 βαθμούς και προσπέρασαν τον Μυραικό και βρίσκονται αυτοί στην 8η θέση.

Η Κρήνη άνοιξε το σκορ μόλις στο 25’ όταν έπειτα από κάθετη μπαλιά από τον χώρο του κέντρου από τον Κώστα Μαργαριτόπουλο, ο Τσιάρας «άδειασε» δυο αντιπάλους και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Έπειτα από ένα τέταρτο περίπου η Νίκη διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Τσιάρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαργαριτόπουλος Θοδωρής και πέτυχε το 2-0.

Στο 65’ ο αρχηγός της Νίκης πέτυχε το 3 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Στεργίου με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος σημείωσε το 3 – 0.

Στο 72’ έπειτα από παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή του Μαργαριτόπουλου Θοδωρή στον αδελφό του, Γιάννη αυτός σούταρε η μπάλα σταμάτησε στ οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα έσκασε μέσα από την γραμμή σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης Κρήνης, αλλά ο διαιτητής έδειξε “παίζεται” και έτσι παρέμεινε το 3-0, μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Σελήνης, Κανατούλας, Μαργαριτόπουλος Κ. – Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Διαμαντής, Μαγαλιός, Τσιάρας (44′ λ.τ. Αγγελακόπουλος Γ.), Στεργίου, Μαργαριτόπουλος Γ.(77′ Κόκκινος)