Συνεχίζονται τα ντέρμπι στην Β’ ΕΠΣΛ

Φουλ του ντέρμπι έχουμε στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας εκεί όπου τα παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίζονται σε δυο μέρη με αγωνιστική δράση τόσο το Σάββατο 8/12 όσο και την Κυριακή 9/12.
Το ντέρμπι που… «τραβάει τα βλέμματα» είναι αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/12 στο γήπεδο της Βαμβακούς εκεί όπου ο τοπικός Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΑΟ Ναρθακίου.
Και οι δυο ομάδες έχουν 19 βαθμούς, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα.
Αμφότερες οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες κόντρα σε Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων αντίστοιχα και είναι αήττητες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας από μια ισοπαλία με την Αναγέννηση Φαρσάλων ο Ατρόμητος και με την Δόξα Υπέρειας ο ΑΟ Ναρθακίου.
Στο άλλο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής, η τρίτη της βαθμολογίας και όντας στο -3 από την κορυφή με 16 βαθμούς Αναγέννηση Φαρσάλων αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την Θύελλα Βασιλί η οποία με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση.
Η Αναγέννηση προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στο Ζάππειο, ενώ η Θύελλα από άνετη επικράτηση κόντρα στον Σταυραετό.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος έχει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, έπειτα από την εντός έδρας ήττα του κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς αντιμετωπίζει το Σαββατο 8/12 την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση εκτός έδρας.
Η Δόξα Υπέρειας τώρα η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς έχει φαινομενικά το πιο εύκολο έργο των ομάδων της πεντάδας καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Σταυραετό ο οποίος έχει 1 βαθμό.
Η ομάδα της Δόξας προέρχεται από εμφατική νίκη κόντρα στην Νίκη Κρήνης ενώ ο Σταυραετός από ήττα στην έδρα της Θύελλας Βασιλί.
Η Νίκη Κρήνης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Μυραικό με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Οι μπλε προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Δόξα Υπέρειας και έχουν 6 βαθμούς όντας στην 9η θέση.
Έναν βαθμό και μια θέση παραπάνω έχει ο Μυραικός.
Τέλος την Κυριακή 9/12, Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων και Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.
Αμφότερες οι δυο ομάδες ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα καθώς έχουν από 1 βαθμό και προέρχονται από ήττες κόντρα σε Μυραικό και ΑΟ Ναρθακίου αντίστοιχα.
Όλες οι αναμετρήσεις τόσο του Σαββάτου, όσο και της Κυριακής θα διεξαχθούν στις 15:00 μ.μ.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Σταυραετός – Δόξα Υπέρειας
Αναγέννηση Ζαππείου – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων
Νίκη Κρήνης – Μυραϊκός

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων
Ατρόμητος Βαμβακούς – ΑΟ Ναρθακίου
Αναγέννηση Φαρσάλων – Θύελλα Βασιλί

Βαθμολογία:

1. Ατρόμητος Βαμβακούς 19
2. ΑΟ Ναρθακίου 19
3. Αναγέννηση Φαρσάλων 16
4. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 15
5. Δόξα Υπέρειας 13
6. Αναγέννηση Ζαππείου 12
7. Θύελλα Βασιλί 12
8. Μυραϊκός 7
9. Νίκη Κρήνης 6
10. Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων 1
11. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1
12. Σταυραετός 1