Στοίχημα: Ποντάρει στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός!

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «ζεσταίνονται» από σήμερα, Παρασκευή (07/12), και η θερμοκρασία ανεβαίνει και στοιχηματικά. Επιλογές προκύπτουν τόσο από τις μεγάλες, όσο και από τις μικρές κατηγορίες, ενώ άκρως ενδιαφέρον είναι και το πρόγραμμα της EuroLeague. Εκεί, ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, όπου η ελληνική ομάδα αποκτά άλλη δυναμική. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα τυχερά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το κίνο. Ας δούμε τις αναλύσεις μας!

Στηρίζεται στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Η ενδέκατη αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε, και την παράσταση κλέβει το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Έτσι, κάνουμε τη διαφορά σήμερα, και ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το μπάσκετ. Οι «Πράσινοι» γνώρισαν μια ακόμα εκτός έδρας ήττα στη Μόσχα από την Κίμκι, υποχώρησαν στο 5-5 και έχουν ανάγκη τη νίκη επί των Τούρκων. Η Φενέρ από την άλλη, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της και με ρεκόρ 9-1 ισοβαθμεί στην κορυφή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν καταλαβαίνει και πολλά από έδρες μέχρι στιγμής η ομάδα του Ομπράντοβιτς, αλλά σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ΟΑΚΑ είναι από τα πιο δύσκολα γήπεδα της διοργάνωσης και ο Παναθηναϊκός οφείλει να βγάλει αντίδραση για να μην στραβώσει άσχημα η κατάσταση από τώρα. Οι παίκτες του Πασκουάλ γνωρίζουν ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ειδικά στο «σπίτι» τους, αφού μέχρι να βρουν ρυθμό και μακριά από την Αθήνα πρέπει να είναι… αλάνθαστοι εντός έδρας. Η Φενέρ θα αγωνιστεί χωρίς τους Μαχμούτογλου και Ντουβερίογλου, με τον Γκούντουριτς να είναι αμφίβολος και τον Σλούκα να προέρχεται από τραυματισμό. Υπάρχουν λοιπόν και προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, που ούτως ή άλλως δεν «καίγονται» για το ροζ φύλλο αγώνα τόσο πολύ, όσο το «Τριφύλλι». Είναι αλήθεια ότι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκος μοιάζει με… άλλη ομάδα, και αυτό αναμένεται να συμβεί και σήμερα, που θα έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό του. Η βαθμολογική ανάγκη, οι συνθήκες του αγώνα και κυρίως το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με την «πλάτη στον τοίχο», μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα. Έτσι, τους εμπιστευόμαστε και πάμε με τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.80.

Σε φόρμα η Μπεσίκτας

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο και την Τουρκία, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Αλάνιασπορ με την Μπεσίκτας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς κρίσιμο, από βαθμολογικής άποψης, τόσο για τους μεν, όσο και για τους δε. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι μετράνε έξι ήττες στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατη, αυτή της προηγούμενης εβδομάδας από την Κόνιασπορ, με 2-0. Σε αντίθετη κατεύθυνση κινείται η Μπεσίκτας, που έφτασε τις τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η ομάδα του Γιουνές προέρχεται από το 1-0 στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι, με αυτό το αποτελέσμα να ανεβάζει την ψυχολογία όλων στον οργανισμό της Μπεσίκτας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία σήμερα, εφόσον κερδίσουν, να μειώσουν στους τρεις πόντους τη διαφορά από την κορυφή, και θα το επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Η διαφορά δνυαμικότητας των δύο αντιπάλων είναι δεδομένη, και μένει αυτό να φανεί και στο γήπεδο. Η Αλάνιασπορ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, και το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται πολύ και στο σκοράρισμα. Κάπως έτσι, έφτασε μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η σοβαρή Μπεσίκτας, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει να κοιτάει προς τα πάνω, με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είναι καλά οι φιλοξενούμενοι, και δεν επιθυμούν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επομένως, στηρίζουμε την Μπεσίκτας, και επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.98.

Σε τροχιά κορυφής η Κολωνία

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας είναι συναρπαστικό φέτος και η άνοδος αναμένεται να κριθεί στο… όριο. Μία από τις ομάδες που διεκδικούν την απευθείας προαγωγή στην Μπουντεσλίγκα, είναι η Κολωνία. Αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με διαφορά ενός πόντου από το πρώτο Αμβούργο. Επιπλέον, η Κολωνία είναι σε καλή φόρμα, έχοντας φτάσει αισίως τις τρεις συνεχόμενες νίκες, με συνολικά γκολ 15-1! Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης και φορτσάρει για την πρωτιά. Σήμερα, θα δοκιμαστεί στην έδρα της σκληρής Ρέγκενσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα δέκα τελευταία ματς που έδωσαν, όμως έχουν σε αυτά έξι ισοπαλίες. Εντοπίζονται στη δέκατη θέση της κατάταξης και σε κάθε περίπτωση συνιστούν ένα αξιόμαχο σύνολο. Η Κολωνία δεν θα έχει εύκολο έργο απόψε, όμως είναι φανερό ότι υπερέχει των αντιπάλων της. Ειδικά εδώ και λίγες εβδομάδες, οι φιλοξενούμενοι είναι ασταμάτητοι και έχουν βρει για τα καλά τον τρόπο όχι απλά για να κερδίζουν, αλλά να το κάνουν και άνετα, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει η Κολωνία, είναι να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από το Αμβούργο, και να περιμένει γκέλα του, για να το ξεπεράσει στη βαθμολογία. Επίσης, οι δύο πρώτες θέσεις έιναι που οδηγούν απευθείας στα μεγάλα σαλόνια, και η Κολωνία πρέπει να σταθεροποιηθεί πάνω από την τρίτη Ούνιον Βερολίνου. Το αποψινό παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο για τους φιλοξενούμενους, που παρουσιάζουν και εξαιρετική εικόνα. Μάλλον, ήρθε η ώρα να χάσει η Ρέγκενσμπουργκ, και για όλα τα παραπάνω ποντάρουμε στο «διπλό», που το βρίσκουμε στο 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!