Το Κύπελλο τελείωσε νωρίς για τον Αχιλλέα

Την ήττα αποκλεισμό από το Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας γνώρισε στην τρίτη φάση ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον ΑΟ Μαυροβουνίου στην παράταση.
“Δήμιος” των Μυρμιδόνων ήταν ο Σάββας Χατζηλιάδης ο οποίος στο 110′ της παράτασης πέτυχε το γκολ και έδωσε χρυσή πρόκριση στην ομάδα του.


Ο Αχιλλέας από την άλλη είχε τις δικές του καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ και έτσι γνώρισε την ήττα αποκλεισμό.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει την πρώτη καλή στιγμή του μόλις στο 1′ όταν ο Κούμρια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε ο Μαγαζιώτης.
Ο τερματοφύλακας του Μαυροβουνίου σταμάτησε και το πλασέ του Ζιώγα πέντε λεπτά αργότερα.
Ενώ στο 15′ το σουτ του Παπακωνσταντίνου πέρασε λίγο άουτ.
Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τόλη Ακριβοπούλου πέντε λεπτά αργότερα.
Στο 30′ ο Δημήτρης Μπάγκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το πλασέ του έδιωξε ο Κουτσογιαννουλής.


Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο Αλαμάνης έκανε την πάσα στον Γιαννολόπουλο, αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν καλά στα καρέ τους και προσπαθούσαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα.
Ο Αχιλλέας από την άλλη δοκίμασε να παίξει από τα πλάγια.
Από εκεί δημιούργησε δύο καλές στιγμές με ένα σουτ του Χριστιανίδη έπειτα από σέντρα του Κούμρια και μια κεφαλιά του προωθημένου Μάντζαρη στο 60′.
Στο τελευταίο τέταρτο ο Αχιλλέας αύξησε την πίεση του και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.
Αρχικά στο 80′ ο Τλούπας έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χριστιανίδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Ενώ στο 90′ ο Τσούλης έβγαλε όμορφη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζιώγας έπιασε την κεφαλιά με τον Μαγαζιώτη να διώχνει εντυπωσιακά.
Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κατσανάκη στο 92′.
Η παράταση ξεκίνησε με το Μαυροβούνι να χάνει μια μεγάλη στιγμή όταν έπειτα από σέντρα του Νίκου Μπατζέλα ο Χατζηλιάδης πετάχτηκε με προβολή όμως ο Κουτσογιαννουλής έδιωξε εντυπωσιακά στο δεξί του παραθυράκι.
Ο Αχιλλέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 110′ της παράτασης ο Χριστιανίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αψιμαχία με τον Νίκο Μπατζέλα σε μια φάση στην οποία αποβλήθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του κ. Φεραίου Γιαννακού ο κ. Λευτέρης Τέας.
Ο Αχιλλέας πίεσε ψηλά και έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν στο 113′ ο Κούμρια πάτησε περιοχή, έκανε το πλασέ με τον Μαγαζιώτη να διώχνει. Στο 117′ όμως οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, Βούκουτος και Χατζηλιάδης έβαλαν στην μέση τον Μάντζαρη, ο πρώτος έσπασε την μπάλα και ο Χατζηλιάδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το χρυσό τέρμα για την ομάδα του Μαυροβουνίου.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας πίεσε δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει την ισοφάριση και έτσι το Μαυροβούνι πέτυχε μια σπουδαία νίκη πρόκριση.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Μαυροβουνίου (Αγλόπουλος): Μαγαζιώτης,, Τατσέλος, Σιδέρης (70′ Χατζηλιάδης), Βούκοτος, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Βασίλης (110′ Ατέσης), Μπατζέλας Νίκος, Μπάγκας Δημήτρης (46′ Νόττας), Ακριβόπουλος, Αρσένης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός, Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννουλής, Τλούπας, Μάντζαρης, Τσούλης, Κατσανάκης, Κομισόπουλος, Αλαμάνης (46′ Χριστιανίδης), Γιαννολόπουλος (70′ Ταστεμερίδης), Κούμρια, Παπακωνσταντίνου, Ζιώγας.