Το κατάστημα tzatools στα Φάρσαλα ευχαριστεί…

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο εκείνους που μας τιμήσανε με την παρουσία τους στα εγκαίνια του νέου καταστήματός μας όσο και εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Παρ όλη τη δυσκολία των καιρών που διανύουμε και παρά το γεγονός ότι αλλάξανε οι εποχές ανάμεσα στους καταναλωτές και τους καταστηματάρχες, από το 1982 έως και σήμερα αγωνιστήκαμε σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες για να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο που πολύ ποθούσαμε. Χάρη σε εσάς και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε νέες ιδέες, νέες συνεργασίες, νέες ασυναγώνιστες τιμές, νέο κατάστημα!!!

“Αγαπητέ φίλε καταναλωτή, με βοήθησες και θα σε βοηθήσω.” 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από 36 χρόνια εμπειρίας πάνω στο service παντός τύπου ηλεκτρικού εργαλείου, την περιέλιξη ηλεκτροκινητήρων και το εμπόριο μηχανημάτων στο φυσικό μας κατάστημα που εδρεύει στα Φάρσαλα, πλέον από το 2014 εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, από το ιντερνετικό μας κατάστημα www.tzatools.gr.

Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη συντήρηση και την επισκευή των βενζινοκίνητων μηχανημάτων. Πολλά από τα μηχανήματα-εργαλεία που υπάρχουν στις αποθήκες θα τα βρείτε στο νέο μας κατάστημα που εγκαινιάστηκε το Σάββατο 1/12/2018.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας καλές γιορτές!