Νίκησε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Γ.Σ.Φαρσάλων

Πολύτιμη νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων krousta απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Ίκαρων Σερρών με σκορ 54-52 στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Στην πρώτη περίοδο ο Γυμναστικός είχε ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο καθώς σημείωσε μόλις 2 πόντους με την ομάδα των Ικάρων να βρίσκει λύσεις επιθετικά βάζοντας 13 πόντους και την περίοδο να κλεινει στο -13 (4-17).

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του κ. Φόρου έδειξε να συνέρχεται και να πατάει καλύτερα σε επίθεση και άμυνα, ψαλιδίζοντας την διαφορά 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου στους πέντε πόντους (22-27).

Στην τρίτη περίοδο οι Φαρσαλινοί θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν και με δυο γρήγορα καλάθια και έμμεσο τρίποντο του Γκιουλέκα θα τρέξει ένα σερί 7-1 και θα περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 29-28 (07:40). Στην συνέχεια η ομάδα των Σερρών θα πάρει κεφάλι ξανά στο σκορ, με τον Γυμναστικό να ισοφαρίζει σε 38-38 στο τελευταίο λεπτό και εν τέλει η 3η περίοδος να κλείνει στο -3 σε  38-41.

Στην τελευταίο και καθοριστική περίοδο οι μπλε θα βρεθούν πίσω στο σκορ, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα τρία λεπτά πριν το τέλος, έπειτα από έξυπνη πάσα του Χρ. Αναγνωστόπουλου, ο Τοπουζίδης θα ευστοχήσει με τρίποντο (47-47).

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Κακιούζης θα πετύχει τρίποντο από την γραμμή των βολών, ο Τοπουζίδης θα μειώσει με βολές (49-50) στο 1:57. Στην επόμενη επίθεση ο Κακιούζης θα κάνει βήματα και εν συνεχεία ο Σωτήρης Γκιουλέκας θα πάει στις βολές και θα ευστοχήσει (51-50), με το σκορ να εναλλάσσεται ξανά και τους Ίκαρους  να κάνουν το 51-52. Το χρονόμετρο εκείνη την στιγμή έδειχνε 55 δευτερόλεπτα να απομένουν και στην επόμενη επίθεση η διαιτητής θα δώσει επιθετικό φάουλ στον Σωτήρη Γκιουλέκα, με τον αγώνα να γίνεται ένα πραγματικό θρίλερ.

Ο Τοπουζίδης θα βάλει μπροστά στο σκορ 8 δευτ. πριν την λήξη σε 53-52, με βολές. Στην επόμενη επίθεση ο Κακιούζης θα κάνει βήματα. Οι Ίκαροι θα κάνουν γρήγορο φαουλ στον Τοπουζίδη με τον τελευταίο να ευστοχεί στην μια από τις δυο βολές (54-52), ενώ το χρονόμετρο έδειχνε 3 δευτερόλεπτα να απομένουν για την ομάδα των Σερρών. Εν τέλει ο Δαλαγκόζης θα αστοχήσει σε σουτ τριών πόντων με την ομάδα των Φαρσάλων να παίρνει μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της.

Δεκάλεπτα: 4-17, 22-27, 38-41, 54-52

Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta (Χάρης Φόρος): Λεπενιώτης 9, Χαιρετιδης , Λιούπης,  Χρ.Αναγνωστοπουλος 2 , Τσιώγκας 3(1) , Συνετός , Τοπουζίδης 13(1), Λούτας, Γκιουλέκας 14, Δέσπος 11 , Φιλιππόπουλος 2, Φαρμάκης

Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Κάτος, Ξανθόπουλος, Γεωργιανός 9, Δαλαγκόζης, Κακιούζης 13, Κουτσοκώστας, Γκούτζιας, Παπαδοπουλος 13(2), Καραμπέκης 5, Θολιώτης 2, Φώτογλου 10