Ηττήθηκε στο Μαυροβούνι ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, ο Α.Ο. Μαυροβουνίου επικράτησε του Ολυμπιακού Αμπελιάς στο ντέρμπι κορυφής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Τόλης Ακριβόπουλος.

Οι «πετεινοί» έφτασαν τους 21 βαθμούς και βρίσκονται και πάλι στην τριάδα ανόδου στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ πλέον είναι μόλις στο -1 από την κορυφή και τους Ολυμπιακό Αμπελιάς – Α.Ε. Βουναίνων.

Το μοναδικό τέρμα της νίκης του Μαυροβουνίου σημείωσε ο Αποστόλης Ακριβόπουλος στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, γκολ το οποίο και ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του Μαυροβουνίου τους τρεις βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι όπου ήταν στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής ημέρας δράσης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μαγαζιώτης, Τατσέλος (73′ Μπατζέλας Β.), Σάπιος, Σιδέρης, Βούκουτος, Κολιοφούτης, Τριάντης (90΄Ατέσης), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος (81′ Νότας), Αρσένης (68′ Μπάγκας Δ.).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Λαζαρίδης, Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Αγγέλης, Γεωργούλας Θ., Σουλτούκης, Ζαφειρούλης (59′ Κουρούκας), Δαλαμπύρας, Σερίφης Β., Βέης (88′ Λαζαρίδης Β.).

Πηγή: arenalarissa.gr