“Έσπασε το ρόδι” και πήρε το ροζ φύλλο ο Α.Σ. Φαρσάλων!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς σε ένα παιχνίδι που… «έσπασαν καρδιές» σε όλη την διάρκειά του και ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος του κέρδισε με σκορ 60 – 59 την Ιωλκία Βόλου και έφτασε τις 2 νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το προβάδισμα με σκορ 15 – 18.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο εκεί όπου οι δυο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι – χέρι και το ημίχρονο έληξε με απόλυτη ισοπαλία 35 – 35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα από την καλή τους άμυνα να πάρουν το προβάδισμα και να το κρατήσουν μέχρι την λήξη του δεκάλεπτου το οποίο τους βρήκε μπροστά με 46 – 43.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι και να κινείται σε μια… «κόκκινη γραμμή» .
Ένα λεπτό πριν την λήξη οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με σκορ 56 – 57, μετέπειτα οι δυο ομάδες πήγαν στην γραμμή των βολών εκεί όπου ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων ήταν πιο ψύχραιμος και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με σκορ 60 – 59.

Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων ήταν ο Γιώργος Ζάγκας ο οποίος πέτυχε 27 πόντους, ενώ διψήφιος ήταν και ο Κώστας Ρούμπας με 11 πόντους.

Τα Δεκάλεπτα: 15-18,35-35, 46-43,60-59.

Α.Σ. Φαρσάλων (Αντώνης Μανετζής, Γιώργος Γκουντόπουλος): Θεοχάρης 3, Χρόνης, Ζάγκας 27, Γκουντόπουλος 7, Γκρίτζαλης, Μανετζής, Δημητρακόπουλος 8, Ζαχαρής 4, Ρούμπας 11.