Σκορ θέαμα και παραμονή στην κορυφή για τον ΑΟ Ναρθακίου

Σε ένα παιχνίδι που τα γκολ μπήκαν με το… «τσουβάλι» και οι δυο ομάδες αποζημίωσαν με το θέαμα που προσέφεραν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο ο ΑΟ Ναρθακίου κέρδισε με σκορ 6 – 3 την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, έφτασε τους 19 βαθμούς και μαζί με τον Ατρόμητο Βαμβακούς παρέμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.
Από την άλλη η Ακαδημία παρέμεινε στον 1 βαθμό.

Στα της αναμέτρησης και με το «καλημέρα» αυτής ο Καψιώχας έκανε την σέντρα και ο Σιδηρόπουλος με όμορφο κοντρόλ και πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0.
Δέκα λεπτά αργότερα η Ακαδημία «απάντησε» όταν ο Πανάγος έκανε την σέντρα και ο Κατσιάβας με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1.

Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση και πάλι καθώς στο 25’ ο Σιδηρόπουλος κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος δεν αστόχησε και πέτυχε το 2 – 1 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 30’ ο Κατσιαβάς έδειξε ότι η Ακαδημία έχει «σφυγμό» καθώς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ νίκησε τον Ζειμπέκη και πέτυχε το 2 – 2.
Στο πρώτο μέρος τα γκολ «έπεφταν βροχή» καθώς στο 40’ ο Σιδηρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κατσανάκη πέτυχε το 3 – 2 και παράλληλα χατ τρικ.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μισαηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Καραβαγγέλη και με πλασέ πέτυχε το 4 – 2.
Ο Κατσιάβας στο 55’ «έκλεψε» λίγη από την δόξα του Σιδηρόπουλου καθώς με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 4 – 3 και παράλληλα πέτυχε και αυτός χατ τρικ.
Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δυο τέρματα και διαμόρφωσαν το τελικό 6 – 3.

Αρχικά στο 80’ ο14 χρόνος Καραβαγγέλης με όμορφο πλασέ έπειτα από προσποίηση πέτυχε το 5 – 2.

Ενώ στο 85’ από εκτελεστής έγινε πασαδορός όταν έκανε την σέντρα και ο Μισαηλίδης με κοντινή προβολή πέτυχε το 6 – 3 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος, Πρίφτης, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Ρεντινόπουλος (70’ Λελεντζής), Μπίνας (60’ Μισαηλίδης), Μανταλιάς, Καραβαγγέλης, Σιδηρόπουλος (85’ Κόκκαλης).

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Γιαννούλας, Μπαιράμι, Βαγγελός (65’ Καρακώστας), Αλμυριώτης, Ζαφειρούλης (75’ Δημουλάς Δ.), Βαλαβάνης, Κατσιάβας (80’ Δημουλάς Σωκ.), Τζιτζιφλής (75’ Γκουντόπουλος), Πανάγος, Τζιοβάρας.