Σ-έξι η Δόξα Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας συνέχισε στον δρόμο των «τριπόντων» και παράλληλα την αναρρίχηση της στον βαθμολογικό πίνακα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας καθώς έκανε φιλοδώρησε με έξι τέρματα την Νίκη Κρήνης κερδίζοντας με 6 – 0 στο τοπικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.
Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση του δευτέρου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

Από την άλλη η Νίκη Κρήνης παρέμεινε στους 6 βαθμούς και την 9η θέση.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωρίς το «πάρτι» καθώς στο 20’ ο Κερμελίδης με σουτ πέτυχε το 1 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Τσιούρης έκανε μακρινή σέντρα και ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0 σκορ με το οποίο έληξρ το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50’ ο Κερμελίδης με ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 3 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε το 4 – 0 μπαίνοντας και αυτός στην λίστα με τους σκόρερ δυο τερμάτων στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν «στροφές» και πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος «έσπασε» την μπάλα στον Φιτσόπουλο και αυτός με σουτ πέτυχε το 5 – 0.

Το τελικό 6 – 0 πέτυχε ο Γεωργολόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ στο 80’.

Οι Συνθέσεις
Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Δημητρίου Απ., Τσούνι, Καλφόγλου (60’ Πολύζος Ν.), Γκατζόγιας, Κερμελίδης (60’ Τσιούρης Ν.), Παπαδόπουλος Απ. (60’ Γεωργολόπουλος), Φιτσόπουλος (75’ Κέτσι), Τσακίρης.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Σελήνης, Κανατούλας, Μαργαριτόπουλος Κ. (55′ Διαμαντής), Νταφόπουλος, Μαγαλιός (55′ Θεοχαρόπουλος), Πετρόπουλος , Βάτσικας (65′ Αγγελακόπουλος), Τσιάρας (65′ Κόκκινος), Στεργίου, Μαργαριτόπουλος Γ.