Νικήτρια η Φαρσαλινή Αναγέννηση…

Νικήτρια με σκορ 2-1 αναδείχθηκε η Αναγέννηση Φαρσάλων στο γήπεδο της, απέναντι στην αξιόμαχη Αναγέννηση Ζαππείου, στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της 7η αγωνιστική για την Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι με αυτή την νίκη βρίσκονται στην τρίτη θέση με 16 βαθμούς ενώ η ομάδα του Ζαππείου στην 6η θέση με 12 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος και στο 12′ κατάφερε και αιφνιδίασει τους φιλοξενούμενους όταν ο Καρακώστας έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά ο Βαίτσης θα ανοίξει το σκορ γράφοντας το 1-0.

Στο 27′ ο Τσούλης θα εκτελέσει δυνατό φάουλ στην εστία της Αναγέννησης Ζαππείου, ο Γκατζανάς θα αποκρούσει. Στο 30΄ο Φυτιλής θα πετύχει την ισοφάριση για την ομάδα του Ζαππείου, όταν θα ξεφύγει της επιτήρησης των αμυντικών και με δυνατό διαγώνιο σουτ, θα σημαδέψει το τέρμα παρά την πολύ καλή προσπάθεια του Παλαμίδα τελικά η μπάλα θα βρει τα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 35′ φάση καρμπόν του Καρακώστα με κόρνερ ο Βαίτσης με κεφαλιά άουτ, ενώ ο Γιαχνής δυο λεπτά αργότερα θα εκμεταλλευτεί την αναστάτωση στα καρέ του Ζαππείου, θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη θα μπούνε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 50΄ο Γαλάνης θα σουτάρει με τον Παλαμίδα να αποκρούει ενστικτωδώς ενώ στο 60΄ ο Αντωνόπουλος θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

Το νικητήριο γκολ από πλευράς Αναγέννησης Φαρσάλων, θα πετύχει ο Χρ. Ζαγγανάς στο 67΄με προβολή μετά από σέντρα του Καρακώστα.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι θα έχουν δυο ακόμα καλές ευκαιρίες με τους Καρακώστα και Ζαγκανά στο 80′ και 84′ για  να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ όμως ο Φώτης Γκατζανάς θα αποκρούσει και τις δυο πολύ καλές ευκαιρίες.

Πολύ καλό παιχνίδι για τις δυο ομάδες με την Αναγέννηση Φαρσάλων να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Μπουλάρι, Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης Γ., Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας, Γιαχνής (85′ Κουκουτής), Χρ. Ζαγγανάς, Βαίτσης (75′ Αγγελάκης), Τσούλης (88′ Δημουλάς), Καρακώστας

Αναγέννηση Ζαππείου (Θ. Αθανασόπουλος): Γκατζανάς, Φιλιππόπουλος, Ζαχαριάς, Παυλίδης, Τσιγάρας, Χουσενάι (46′ Παρλάτζας), Γαλάνης, Καούνας (70′ Καρατζιώτζικας), Αντωνόπουλος, Φυτιλής, Καρακίτσιος