Στοίχημα: Αξία στη νίκη της Φορτούνα!

Το Champions League και το Europa League μας… αποχαιρέτησαν προσωρινά, και από σήμερα (30/11), ασχολούμαστε με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει το ματς της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη Μάιντς, για την Μπουντεσλίγκα. Επίσης, ενδιαφέρον έχουν και παιχνίδια από τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Ιταλίας. Όσον αφορά το μπάσκετ, θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπούντουσνοστ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Πάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Νίκη – οξυγόνο για τη Φορτούνα

Το παιχνίδι της Φορτούνα Ντίσελντορφ με τη Μάιντς, είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία στην 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τον… άθλο τους στην «Αλιάνζ Αρίνα» την προηγούμενη εβδομάδα. Εκεί, η Φορτούνα αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο γκολ στο τέλος έριξε την Μπάγερν στο καναβάτσο, ισοφαρίζοντας σε 3-3! Το χρειαζόταν αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Φούνκελ, που εντοπίζεται στα μπαράζ παραμονής και θα παλέψει για τη σωτηρία. Από την άλλη, η Μάιντς δεν είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της. Προέρχεται από την ήττα με 1-2 από τη Ντόρτμουντ, και έχει λιγότερο ισχυρό κίνητρο από τους σημερινούς της αντιπάλους, που κινδυνεύουν πιο άμεσα. Το «Χ» στο Μόναχο μπορεί να λειτουργήσει ως το έναυσμα για τη Φορτούνα, ώστε να αρχίσει να παίρνει νίκες και να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Με τη βοήθεια του κόσμου της, θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Στο γήπεδό της, η Φορτούνα έχει δύο νίκες, και δεν είναι αμελητέος αντίπαλος. Το ηθικό είναι ακμαιότατο στις τάξεις των γηπεδούχων, που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές και μακροχρόνιες απουσίες της Μάιντς, καθώς και το μομέντουμ που τους ευνοεί, και να κερδίσουν. Οι περιστάσεις μας οδηγούν να στηρίξουμε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

Αμφίσκορο στη Βαλενσιέν

Η Βαλενσιέν υποδέχεται απόψε την Παρί, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη Βαλενσιέν, που δεν έχει καλή εικόνα μέχρι στιγμής και βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να ανακάμψει και παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Αντίθετη πορεία πραγματοποιεί η Παρί, που απέχει ένα βαθμό από τα πλέι – οφς ανόδου και δείχνει ότι έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Το βασικό πρόβλημα των γηπεδούχων ακού στο όνομα «άμυνα», καθώς διαθέτουν τη χειρότερη της κατηγορίας με 29 γκολ παθητικό. Βέβαια, επιθετικά δεν τα πάνε άσχημα, ειδικά εντός έδρας. Η Παρί βρίσκει κι αυτή συχνά το δρόμο προς τα δίχτυα και κάτι τέτοιο αναμένεται να πράξει και σήμερα, απέναντι στην ευάλωτη οπισθοφυλακή της Βαλενσιέν. Το ματς είναι αμφίρροπο αφού αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται για διαφορετικούς λόγους τη νίκη, και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς αποτέλεσμα. Απεναντίας, φαίνεται ότι η αναμέτρηση θα έχει γκολ εκατέρωθεν, κάτι που προκύπτει και από τις μέχρι τώρα επιδόσεις των δύο αντιπάλων. Βαλενσιέν και Παρί θα διεκδικήσουν τη νίκη με πάθος και οφείλουν να ψάξουν το γκολ. Επομένως, θεωρούμε ότι και οι δύο θα το βρουν, και επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Αφεντικό η Παλέρμο

Ένα μικρό ντέρμπι περιλαμβάνει απόψε το μενού της Serie B, και πρόκειται για το Παλέρμο – Μπενεβέντο. Η Παλέρμο είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, με 25 πόντους, και η Μπενεβέντο έχει 20. Ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά από τη δεύτερη Πεσκάρα έχουν απόψε οι γηπεδούχοι, που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ειδικότερα, μετράνε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα και βαδίζουν ολοταχώς για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Η Μπενεβέντο, διακρίνεται για την ποιότητά της στο επιθετικό κομμάτι, αλλά αυτό που της στοιχίζει είναι το γεγονός ότι δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Για αυτόν το λόγο, έχει χάσει πολύτιμους πόντους και έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Ειδικά στην έδρα της, η Παλέρμο είναι πολύ ισχυρή φέτος, και το γήπεδό της είναι το μεγαλύτερο «όπλο» της για την κατάκτηση της κορυφής. Οι παίτκες του Στελόνε έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που πρέπει και προς το παρόν προχωράνε με ασφάλεια προς την επίτευξη του στόχου τους. Παιχνίδια σαν τη σημερινό, επιβεβαιώνουν ποιός είναι το αφεντικό για την άνοδο, και οι δύο ομάδες επιθυμούν να πάρουν αυτόν τον ρόλο. Σήμερα ωστόσο, το προβάδισμα φαίνεται πως έιναι στην πλευρά της Παλέρμο, και λόγω φόρμας, και λόγω έδρας. Έτσι, η επιλογή μας από το ματς είναι ο «άσος», που τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Ανεβαίνει το σκορ στο ΣΕΦ

Μετά το «δύο στα δύο» στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, επί της Μπάγερν και της Ρεάλ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπούντουσνοστ. Θεωρητικά, μετά από καιρό, έρχεται ένα εύκολο παιχνίδι για τους Πειραιώτες, ωστόσο μετά τις νίκες των φιλοξενούμενων απέναντι σε Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ποιός μπορεί να τους υποτιμήσει; Μάλιστα, η Μπούντουσνοστ ήταν καυτή πίσω από τα 6,75μ. Και ξεπέρασε τους 90 πόντους και στις δύο αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανοίξει το ρυθμό απόψε, όπως έκανε άλλωστε και με Ρεάλ, Μακάμπι και Αρμάνι στην έδρα του. Οι «Ερυθρόλευκοι» επιδεικνύουν έναν επιθετικό πλουραλισμό το τελευταίο διάστημα και σήμερα είναι το ιδανικό ματς για να το συνεχίσουν. Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που πολλοί παίκτες της Μπούντουσνοστ θα αταξιδέψουν απευθείας στην Αθήνα, μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα των Μαυροβούνιων μας αποτρέπουν από το να βάλουμε το χέρι μας στη «φωτιά», για κάποιο χάντικαπ. Συνεπώς, προτιμούμε να κινηθούμε στο χώρο των Over/Under και πιστεύουμε ότι το σκορ μπορεί να πάει σε υψηλά επίπεδα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι ομάδες στα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Περιμένουμε πολλά… καλάθια σήμερα στο ΣΕΦ, και ποντάρουμε στο Over 153.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!