Πίρε… από το χέρι τον ΑΟΝ και τον οδήγησε στην πρόκριση!!!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάριο Πίρε ο ΑΟ Ναρθακίου, πέτυχε σπουδαία πρόκριση στην έδρα του κόντρα στην ΑΕ Βουναίνων με σκορ 2 – 0 για την τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Τι και αν αντιμετώπιζαν ομάδα από παραπάνω κατηγορία και μάλιστα με πρωταγωνιστικούς στόχους, οι «γαλάζιοι» σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχαν διαβάσει απόλυτα το παιχνίδι, ήταν πιο απειλητικοί και σε 5’ στο τέλος ο Μάριος Πίρε έδειξε την κλάση του και με δυο δικά του τέρματα το ένα καλύτερο από το άλλο έδωσε την νίκη – πρόκριση στον ΑΟ Ναρθακίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με νευρικότητα και δίχως κάτι ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο πρώτο ημίωρο και έχασαν τρεις καλές στιγμές, όταν αρχικά ο Πίρε έπιασε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα Πίρε και Σιδηρόπουλος μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα να μην πλασάρει κανείς από πολύ καλή θέση.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Πίρε ο οποίος είδε την κεφαλιά του έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καψιώχα να διώχνει με τις γροθιές ο τερματοφύλακας των Βουναίνων.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά με αποτέλεσμα τα Βούναινα να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου όμως ο ΑΟΝ όντας πολύ καλά διαβασμένος δεν έδωσε χώρους στην άμυνα του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή στιγμή στο 53’ όταν ο Ρεντινόπουλος εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος όμως ο Λωρίδας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τα Βούναινα είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Κορδέλα, Χριστοδούλου και Μερτζανίδη όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια τεράστια ευκαιρία στο 78’ όταν ο Τζατζάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας έπειτα από σέντρα και λάθος εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με τον Ζειμπέκη να μονολογεί «αφού δεν μπήκε αυτό περάσαμε», σαν να ήξερε τι θα επακολουθούσε.
Και αυτό έγινε, διότι μπορεί αρχικά στο 82’ ο Σιδηρόπουλος να είδε τον τερματοφύλακα των Βουναίνων να διώχνει εντυπωσιακά το πλασέ του, ενώ η δεύτερη «προειδοποιητική όμως τρία λεπτά αργότερα ο Μπίνας πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο του, τον ανάγκασε σε λάθος πάσα έξω από την περιοχή ο Πίρε… «όπλισε» και με ένα συρτό πανέξυπνο πλασέ άνοιξε το σκορ μέσα σε παραλήρημα.

Με την συμπλήρωση 90’ οι γηπεδούχοι είδαν και πάλι την κεφαλιά του Πρίφτη μετά το κόρνερ του Σιδηρόπουλου να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν για να πετύχουν την ισοφάριση και το… «πλήρωσαν» στο 92’ όταν ο Πίρε έκανε άψογο κοντρόλ και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.

Με το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την σπουδαία πρόκριση.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Μπουλούτσος, Λελεντζής (75’ Πρίφτης), Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Σιδηρόπουλος (88’ Καραβαγγέλης), Πρίφτης, Μισαηλίδης (80’ Μπίνας), Παπαθανασίου (15’ λ.τ. Μανταλιάς).

ΑΕ Βουναίνων (Βασίλης Ταχτιντής): Λωρίδας, Βλησσαρούλης, Παπακωνσταντίνου (60’ Τζατζάκης), Κυπαρίσης, Νεράτζης, Μούμος, Καλοκάκης, Μάλλιος (25’ λ.τ. Κορδέλας), Μερτζανίδης, Βελετάνης, Γκατζούλης.