Τριάρα και παραμονή στην κορυφή για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Ακόμη ένα άνετο τρίποντο και παράλληλα την παραμονή στην 1η θέση της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος κέρδισε με σκορ 3 – 0 τον Παναγροτικό Νίκαιας.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έπειτα από 9 αναμετρήσεις έχουν 22 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι πρώτοι.

Οι παίκτες του Αχιλλέα Τσιβόπουλου δεν είχαν καμία διάθεση για… παιχνίδια και το απέδειξαν με την έναρξη του αγώνα καθώς μόλις στο 5’ ο Σελήνης άνοιξε το σκορ, ενώ μόλις 3’ αργότερα ο Σουλτούκης πέτυχε το 2 – 0 και έθεσε νωρίς τις βάσεις για άνετο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Σουλτούκη, Φαρμάκα και Σελήνη με το 2 – 0 να παραμένει με την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκριμένα στο 75’ ο Κολοβός με δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες και έτσι δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού το ντέρμπι δηλαδή εκτός έδρας με το Μαυροβούνι, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε ο Πανδρεμένος από πλευράς Νίκαιας καθώς είδε την κόκκινη κάρτα, όταν ανέκοψε τον Κουρούκα όντας τελευταίος παίκτης.

Εν συνεχεία στο 88’ ο Φαρμάκας με όμορφο σουτ πέτυχε το 3 – 0 και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές στιγμές με τους Φαρμάκα, Σερίφη και Κουρούκα όμς το 3 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αμπελιάς αφιερώνουν αυτή την νίκη στον ποδοσφαιριστή της ομάδος Τριαντάφυλλο Σερίφη ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και του εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θ., Λαζαρίδης Β., Σελήνης Χ., Κολοβός Κ. (37′ Βέης Σ.), Κολοβός Ν., Αγγέλης Δ., Φαρμάκας Ν. (89′ Γκριτζιάς Ν.), Γεωργούλας Θ., Σουλτούκης Σ., Ζαφειρούλης Δ. (71′ Κουρούκας), Δαλαμπύρας Χ. (79′ Σερίφης Β.).

Παναγροτικός Νίκαιας: Σδούγκας Β., Νικολακούλης Α. (56′ Πουρτσίδης Σ.), Ψαρούλης Α., Πανδρεμένος Χ., Μαστακούλης Φ. (46′ Παπακώστας Η.), Σακελλαρίου Κ., Ολλομάνι Κ. (77′ Γκουντίκας Α.), Δημόπουλος Χ., Βραχάκης Ι., Φουρίκης Χ., Σώκος Β. (56′ Ανδρεόπουλος Δ.).