Στοίχημα: Μπορεί το διπλό ο Άρης (video)

Κυριακή (25/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, έτσι έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.

Περνάει από το Ηράκλειο ο Άρης

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Σούπερλιγκ και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα ΟΦΗ – Άρης. Οι Κρητικοί δεν καταφεραν να “χτίσουν” πάνω στη σπουδαία νίκη που πέτυχαν επί του Ολυμπιακού στο γήπεδό τους στις 21/10. Στη συνέχεια, μπορεί να πήραν “λευκή” ισοπαλία στη Λάρισα, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι αρνητικό, ωστόσο ακολούθησαν δύο τέτοια, με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας (0-0) και με τον Λεβαδειακό (ήττα 2-1 εκτός). Οι “κίτρινοι”, από την πλευρά τους, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα από τον πάγκο τους. Σήμερα, θα κάνει το ντεμπούτο του ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, ο Σάββας Παντελίδης, αυτό θα φέρει άλλο “αέρα” στους ποδοσφαιριστές του Άρη, το ρόστερ του οποίου, επιπλέον, είναι ποιοτικότερο από του ΟΦΗ. Θα στηρίξουμε, επομένως, το “διπλό” στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Αποτελεσματική εντός έδρας η Μπόρνμουθ

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται το μεσημέρι της Κυριακής (25/11, 15:30) για την Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπόρνμουθ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι διαγράφουν εξαιρετική για τα δεδομένα τους πορεία μέχρι στιγμής. Μετά από 12 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς, μόλις τέσσερις λιγότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο, ενώ στο γήπεδό τους είναι άκρως αποτελεσματικοί, με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι “κανονιέρηδες” δεν τρομάζουν κανέναν ούτε φέτος, μετρούν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις και οι αποδόσεις των εταιρειών δείχνουν ότι η Μπόρνμουθ υποτιμάται. Έχει αξία, επομένως, να πάμε με το 1Χ το οποίο προσφέρεται στην ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση του 1.87.

Με τα γκολ στη Γένοβα

Από την Αγγλία, μεταφερόμαστε στην ιταλική Serie A και το ντέρμπι της Γένοβα, Τζένοα – Σαμπντόρια. Οι δύο ομάδες δεν εδρεύουν απλά στην ίδια πόλη, αλλά χρησιμοποιούν και το ίδιο γήπεδο, θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς πέρα από το γόητρο, έχουν αμφότερες ανάγκη τους βαθμούς για να αυξήσουν την απόστασή τους από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00, από τη στιγμή που και οι δύο αντίπαλοι έχουν μεγάλα προβλήματα αμυντικά, ωστόσο, επιθετικά βρίσκουν λύσεις.

Μένει χαμηλά ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Αναμένουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει πολύ έντονη προσπάθεια για να νικήσει εύκολα και αυτή η προσπάθεια θα βασιστεί στην άμυνα του που εσχάτως λειτουργεί εξαιρετικά δεχόμενος 65 πόντους από την πανίσχυρη Τενεριφη, 61 από την Φρίμπουργκ, 60 από την Κύμη, 69 από την Οπάβα. Ο Άρης διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της Betshop Basket League με 67.8 πόντους ανά παιχνίδι και θα συναντήσει αξεπέραστα εμπόδια από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Καλή επιλογή από τον αγώνα το Under 67.5 πόντοι του Άρη σε απόδοση 1.90.

Μην ξεχνάτε, ότι το Betararades.gr δραστηριοποιείται ιδιαίτερα και στο YouTube, με πλούσιο υλικό και για την 11η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα βίντεο του Betarades.gr για τα ματς Ατρόμητος – Ολυμπιακός και ΟΦΗ – Άρης.

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΟΦΗ – Άρης

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!