Νέος χώρος στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα

Εγκαίνια θα πραγματοποιήσει το AIGLI GUSTO (Italian Restaurant – cafe), την Παρασκευή 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 19:00, στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.

Η κύρια αίθουσα του AIGLI GUSTO θα σας παρέχει καφέ και φαγητό.
Η αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης στον εσωτερικό χώρο δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παίξουν- να απασχοληθούν με τους δικούς μας παιδαγωγούς (Ο δικό σας παιδότοπος).

Το ειδικά διαμορφωμένο πατάρι δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του σκάκι να διδάξουν τα 9 μοναδικά μαθήματα ήρεμης ζωής. Στο δεύτερο πατάρι θα έχετε την δυνατότητα να γιορτάσετε το εορταστικό σας οικογενειακό τραπέζι, επαγγελματικό, event κτλ.

Maria Leonova, Chef
(Athens, Greece)

Την γνωρίσαμε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του ANT1 “Top Chef” όπου διακρίθηκε ως Top chef . Η Μαρία Λεόνοβα, εδώ και 18 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας μάγειρας και ζαχαροπλάστης. Στην πολύχρονη πείρα της, έχει περάσει από τα φημισμένα εστιατόρια Seasons, Spondi, Nobu, Baraonda και άλλα βραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας.Έχει αποκτήσει πολλά βραβεία μαγειρικής ανά τον κόσμο . Οι συνεργασίες της αυτές, εξασφαλίζουν εισιτήριο εργασίας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα, Ρόδο και Σαντορίνη.
Eχουμε την τιμή να μας ετοιμάσει το concept καταλόγου του Νέου καταστήματος Αίγλη Gusto

Ένα μεγάλο Deal με τον Νο 1 Καφέ ποιότητας
και γεύσης έρχεται να προστεθεί στο AIGLI GUSTO ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕIΑ ΚΑΦE illy.

Σας περιμένουμε καθημερινά από το πρωί να σας παρέχουμε όλες αυτές τις παροχές μας …

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΦΑΡΣΑΛΑ 2491028150

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 19:00