Στοίχημα: Ο Ολυμπιακός «λυγίζει» τη Ρεάλ! (video)

Τα παιχνίδια για τη EuroLeague είναι αυτά που τραβάνε περισσότερο την προσοχή σήμερα (22/11), με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει. Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει από τη Σουηδία και ο αγώνας μπαράζ της Εσκιλστούνα με την Μπρομαποϊκάρνα, για την άνοδο/παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Από αυτό το ματς, προκύπτει και στοιχηματική επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

Για τη μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, για την ένατη αγωνιστική της EuroLeague. Οι «Ερυθρόλευκοι» έδειξαν να συνέρχονται σιγά-σιγά από τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, και συγκεκριμένα από τις ήττες από Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα Ελλάδας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε νικηφόρα από το Μόναχο την Τρίτη, παρόλου που δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Με κορυφαίους τους Σπανούλη, Στρέλνιεκς και ΛεΝτέι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει στο τέλος και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Γερμανία. Από την άλλη, η Ρεάλ παρουσιάζει μια πτώση το τελευταίο διάστημα αλλά αυτό δεν της στοιχίζει. Έχει φτάσει στο 8-0 στην Ευρωλίγκα, και θέλει τη νίκη σήμερα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε σχετικά εύκολα της Γκραν Κανάρια με 89-76. Το μεγάλο πρόβλημα της «Βασίλισσας» ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες της. Ειδικότερα, ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιουλ, Αγιόν και Κούζμιτς, που δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, λόγω τραυματισμών. Οι τρεις αυτοί παίκτες είναι καίριοι για τη λειτουργία της Ρεάλ και το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστούν στο ΣΕΦ, θα επηρεάσει σίγουρα την εικόνα των φιλοξενουμένων. Ειδικά ο Γιουλ, είναι ένας παίκτης που δύσκολα αναπληρώνεται. Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 4-4 και μπορεί με μια σπουδαία νίκη απόψε να κάνει το πρόσημο θετικό. Φυσικά, εφόσον τα καταφέρει, η ψυχολογία του θα ανέβει ακόμα περισσότερο, αφού θα έχει υποτάξει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που αυτήν τη στιγμή κάθεται στο θρόνο του πρωταθλητή. Με τη δύναμη της έδρας, πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τα φόντα να πάρουν τη νίκη. Οι απουσίες της Ρεάλ είναι κομβικές, ενώ το κίνητρο είναι ασφαλώς μεγαλύτερο για τους «Ερυθρόλευκους». Θα πάμε με τη νίκη του Ολυμπιακού, που παίζεται σε απόδοση 1.80.

Πρώτο βήμα για την Εσκιλστούνα

Τα πρωταθλήματα στη Σουηδία έλαβαν τέλος, αλλά η υπόθεση έχει ακόμα… ζουμί, αφού υπάρχουν τα μπαράζ ανόδου/παραμονής. Για το λόγο αυτό, η Εσκιλστούνα αντιμετωπίζει σήμερα την Μπρομαποϊκάρνα στο Tunavallen. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν στη Σουπερέταν, μια κατηγορία κάτω από τους αντιπάλους τους, και έχουν στόχο να ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια. Η Εσκιλστούνα είχε εξασφαλίσει από νωρίς τη συμμετοχή στα μπαράζ και τις τελευταίες αγωνιστικές ουσιαστικά ξεκουράστηκε, και έκανε δοκιμές, ενόψει αυτών των αγώνων. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αφού παρέμεινε αήττητη σε 15 ματς. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματός της, αλλά επιθετικά έχει προβλήματα. Πάντως, είναι ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που μπορεί να πάρει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της. Η Μπρομαποϊκάρνα από την άλλη, λίγο έλλειψε να… χύσει την καρδάρα με το γάλα, αλλά το έσωσε στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στόχο την απευθείας παραμονή, αλλά δεν εμφανίστηκαν όπως έπρεπε και κινδύνεψαν με υποβιβασμό. Παρόλα αυτά, πήραν δύο νίεκς στις τελευταίες αγωνιστικές και τη γλίτωσαν με τη συμμετοχή στα μπαράζ. Τα δύο ματς με την Εσκιλστούνα είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν και σε περίπτωση αποτυχίας, η απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της Μπρομαποϊκάρνα θα είναι τεράστια. Μακριά από τη Στοκχόλμη, η ομάδα τους δεν είναι το ίδιο καλή και δυσκολεύεται πολύ να πάρει κάτι θετικό. Είναι ανώτερο σύνολο από την Εσκιλστούνα, αλλά με την εικόνα που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροί, ειδικά στην έδρα τους, και γενικά χάνουν σπάνια φέτος. Θα στηρίξουμε την Εσκιλστούνα, και θα ποντάρουμε στον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.10.

Το βίντεο του Betarades.gr για τις μεγαλύτερες σφαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!