Τιμήθηκε το Πολυτεχνείο στα Φάρσαλα

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε βροχερό σκηνικό, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα. η Δημοτική Αρχή, μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης τίμησαν με σεβασμό την 45η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνων, από τον Δήμο Φαρσάλων, Θεσσαλών Συμπολιτεία, το εργατικό Κέντρο Φαρσάλων, Εμπορικό Σύλλογο, Αναγέννηση Φαρσάλων, το 1ο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Αρ. Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Κ. Τύμπας,  οι Αντιδήμαρχοι Δ. Μπαμπανίκας, Κ. Μπένου, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ Κ.Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Κ. Δερλός,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μ.Ίφου, Δ. Συροπούλου, Στ.Πουλαράκης, Γ. Αρσενόπουλος, Σπ. Τσιάμπας, εκπρόσωποι του Ε.Κ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Το απόγευμα σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 5.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΠΑΜΕ τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΚΚΕ.