Μοίρασε γκολ η Αμπελιά…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς αντιμετώπιζε την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας και όσοι πήγαν στο γήπεδο ήταν προϊδεασμένοι για ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους δυο πρώτους.
Όμως όλοι υπολόγιζαν χωρίς τον… «ξενοδόχο», στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Ολυμπιακό Αμπελιάς ο οποίος μετέτρεψε το ντέρμπι σε… «χορό» στην βροχή, φιλοδώρησε με 7 τέρματα την ομάδα του Αβέρωφ (7 – 0) και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας με 19 βαθμούς και έχοντας βγάλει πρόγραμμα «βουνό».

Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς καθώς μόλις στο 5’ ο Δαλαμπύρας έκανε την σέντρα και ο Κώστας Κολοβός με κεφαλιά «ρουκέτα» άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γαρουφαλιά έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, «έσπασε» την μπάλα και ο επερχόμενος Φαρμάκας με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 2 – 0.

Ο Φαρμάκας στο 30’ είπε να δείξει λίγη από την κλάση του και να προσφέρει θέαμα, εκτέλεσε το κόρνερ με δύναμη από τα αριστερά, ο τερματοφύλακας της ομάδος του Αβέρωφ έκανε λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3 – 0 και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φαρμάκα.

Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους ο Φαρμάκας έσπασε την μπάλα στον Γαρουφαλιά, αυτός πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 4 – 0.

Στο 53’ ο Φαρμάκας έκανε όμορφη μπαλιά «τρύπα» στον Σουλτούκη, αυτός «ψάρεψε» τον τερματοφύλακα του Αβέρωφ και πέτυχε το 5 – 0.

Mε την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Θοδωρής Γεωργούλας με ένα συρτό πανέξυπνο σουτ πέτυχε το 6 – 0.

Το 7 – 0 ήταν η επιτομή της ομαδικότητας, όταν στο 74’ ο Γαρουφαλιάς έκανε όμορφο συνδυασμό με τον Κουρούκα, αυτός πάτησε με το τακουνάκι και ο επερχόμενος Νίκος Κολοβός με έναν κεραυνό πέτυχε το 7 – 0.

Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές καλές στιγμές με τους Νίκο Κολοβό, Γεωργούλα, Κουρούκα, Σουλτούκη και Γαρουφαλιά και έτσι το 7 – 0 ήταν το τελικό σκορ σε ένα απόγευμα γιορτής για το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Σερίφης Β. (66′ Λαζαρίδης Β.), Σελήνης Χ., Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γαρουφαλιάς Κ., Σερίφης Τ. (11’ λτ  Σουλτούκης Σ.), Αγγέλης Δ., Φαρμάκας Ν. (68’ Κιούσης Κ.), Γεωργούλας Θ., Δαλαμπύρας Κ. (63’ Κουρούκας Β.)

Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Στεγίου Χ., Μητσιός Α. (60΄ Κοτρώτσιος Α.), Muca E., Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι Ι., Μπαρούτας Π. (85’ Κουκουράβας Κ.), Γραμμένος Θ. (66’ Στεργιούλας Μ.), Κουσιάς Θ., Ελευθέρογλου Γ., Τάχος Κ. (53’ Κόκρας Γ.)

Διαιτητής: Κουκούλης Α. Α’ Βοηθός: Πατέτσος Γ. – Β΄Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ.