Κερδίζει και ανεβαίνει η Δόξα!

Η Δόξα Υπέρειας συνέχισε στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και της αναρρίχησης της στον δεύτερο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας καθώς κέρδισε με σκορ 1 – 3 τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων και έτσι έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ όταν ο Νίκος Πολύζος με πλασέ άνοιξε το σκορ έπειτα από πάσα του Γκατζόγια. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αμέσως με όμορφο πλασέ του Νταλίπη.

Όμως η Δόξα πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 35’ όταν ο Γκατζόγιας και πάλι «σέρβιρε» και ο Αποστόλης Παπαδόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 2.


Η Δόξα είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια έχασε αρκετές καλές στιγμές με τους Κέτσι, Γκατζόγια και Παπαδόπουλο, όπως και ο Άγιος είχε δυο καλές στιγμές με τον Νεγιάννη. Το τελικά 1 – 3 πέτυχε στο 75’ ο Πολύζος Δημήτρης με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Γκατζόγια και πάλι.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος (Τρίγκας): Τάσιος, Μπάφας, Τζιλήρας, Καρακώστας, Σακελλαρίου Φ, Καρνάβας, Νταλίπης, Καρακικές, Ταστεμίρογλου(80’ Θλιβερός), Νεγιάννης, Τάτσης

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Τσιούρης Γ., Τσακίρης, Πολύζος Ν., Δημητρίου Απ., Καλφόγλου, Γκατζόγιας, Παπαδόπουλος Απ. (5’ λ.τ. Λαυδής, 75’ λ.τ. Πολύζος Δ.), Παπαδόπουλος Απ., Τσούνι, Κέτσι,