Επέστρεψε στα τρίποντα και πάτησε κορυφή ο ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου επέστρεψε στα τρίποντα καθώς κέρδισε με σκορ 3 – 0 τον Μυραικό, έπειτα από την ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Υπέρειας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Ατρομήτου Βαμβακούς και πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή με 16 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 12’ μπήκαν σε θέση οδηγού, όταν ο Μισαηλίδης έκανε όμορφη προσπάθεια και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Οι γαλάζιοι έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Παπαθανασίου, Μισαηλίδη, Σιδηρόπουλο, είχαν ακυρωθέν τέρμα με τον Παπαθανασίου, όμως το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48’ ο Μισαηλίδης με τον ίδιο τρόπο όπως και στο 1 – 0, πάτησε περιοχή, πλάσαρε δυνατά και πέτυχε το 2 – 0 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπίνας έκανε όμορφη ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το 3 – 0.

Εν συνεχεία οι γαλάζιοι έριξαν ρυθμό και πανηγύρισαν την άνετη νίκη με σκορ 3 – 0 και ταυτόχρονα το πλασάρισμα τους στην κορυφή της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεμπέκης, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Λελεντζής, Κατσικόπουλος, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης, Μανταλιάς (46’ Μπίνας), Σιδηρόπουλος (70’ Καραβαγγέλης), Παπαθανασίου (60’ Μπουλούτσος).