Από ένα ημί(Χ)ρονο το ντέρμπι!

Ατρόμητος Βαμβακούς και Αναγέννηση Φαρσάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι ο Ατρόμητος ο οποίος απώλεσε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα έφτασε τους 16 βαθμούς και έχει συγκάτοικο στην κορυφή τον ΑΟ Ναρθακίου, ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται με 13 βαθμούς στην 4η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να μπαίνει καλύτερα σον αγωνιστικό χώρο και να χάνει την πρώτη της καλή στιγμή όταν στο 10’ ο Μητσόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε ξανά κάτω από τα δοκάρια μετά από απουσία ενός χρόνου έδιωξε το σουτ του Τσούλη σε κόρνερ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπανιά ένα τέταρτο αργότερα.

Στο 25’ μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφάλια επιθετικού της Αναγέννησης απέκρουσε ασθενώς ο Μητσόπουλος και ο Σακελλαρίου Κώστας πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του Ατρομήτου διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι υπήρχε οφσάιντ στην δεύτερη κεφαλιά του Σακελλαρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και έχασε δυο πολύ καλές στιγμές, αρχικά στο 54’ ο Θανόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Παλαμίδας πετάχτηκε εντυπωσιακά στο παραθυράκι του και με την βοήθεια του δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βόπης σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με τον Παλαμίδα να διώχνει και πάλι σε κόρνερ. Στο 60’ ένα σουτ του Τσιτσικλή πέρασε λίγο άουτ.

Η Αναγέννηση είχε μια καλή στιγμή στο 62’ όταν ο Καρακώστας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα Θανόπουλος και Μουτκανάς συνδυάστηκαν όμορφα έπειτα από ομαδική προσπάθεια, ο Μουτκανάς έπιασε έναν «κεραυνό» από μακρινή απόσταση, ο Παλαμίδας τινάχθηκε στην γωνιά του όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 70’ όταν το σουτ του Καρακώστα από καλή θέση πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Βόπη και Αζά όμως αμφότερες δεν βρήκαν στόχο και έτσι παρέμεινε το 1 – 1.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου Βαμβακούς διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη οφσάιντ στο γκολ της Αναγέννησης και για το γεγονός ότι δινόταν πολύ εύκολα φάουλ υπέρ των φιλοξενουμένων, όπως τόνισαν, σε επικοινωνία που είχαμε.

Απάντηση της Αναγέννησης Φαρσάλων: “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Μπαρσιάνης (60’ Αρσενόπουλος), Θανόπουλος, Ξυνογαλάς, Βασιλόπουλος, Βόπης, Φλώρος, Αζάς, Τασιόπουλος, Τσιτσικλής (80’ Χρόνης), Μουτκανάς

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Μπουλάρι, Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου, Πατσιούρας(90’ Κουκουτής), Γιαχνής, Ζαγκανάς, Καρακώστας (75’ Σαλής), Τσούλης(85’ Βαΐτσης), Μπανιάς