Συνεχίζονται τα ντέρμπι στην Β’ ΕΠΣΛ

Με πολλά ντέρμπι και φουλ αγωνιστική δράση συνεχίζεται στην 6η… «στροφή» του το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ στον 2οόμιλο εκεί όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Επαρχίας μας.

Στο ντέρμπι κορυφής η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών και 15 βαθμούς ο Ατρόμητος Βαμβακούς αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία βρίσκεται στην 3η θέση όντας ισόβαθμη με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων στους 12 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από νίκη με σκορ 1 – 3 κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων προέρχεται από νίκη με σκορ 3 – 0 κόντρα στην Ακαδημία Φαρσάλων.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Μυραϊκό.

Οι γαλάζιοι προέρχονται από την ισοπαλία με σκορ 2 – 2 στην έδρα της Υπέρειας.

Ο έτερος «12 άρης» της βαθμολογίας ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος προέρχεται από την νίκη με σκορ 4 – 0 κόντρα στον Μυραϊκό αντιμετωπίζει στο Στάδιο των Φαρσάλων την Ακαδημία Φαρσάλων η οποία έχει 1 βαθμό και προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Αναγέννηση, σε ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι.

Ντέρμπι 5ης θέσης έχουμε αυτή την αγωνιστική καθώς Αναγέννηση Ζαππείου και Θύελλα Βασιλί, αμφότερες έχουν από 9 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση, «ξιφομαχούν» στην έδρα του Ζαππείου.

Η μεν Αναγέννηση έρχεται από ήττα κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς, η δε Θύελλα προέρχεται από νίκη με σκορ 2 – 1 κόντρα στην Νίκη Κρήνης.

Ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και στην Δόξα Υπέρειας .

Η Δόξα έχει 7 βαθμούς βρίσκεται στην 7ηθέση και προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου, ο δε Άγιος έχει έναν βαθμό τον οποίο πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Σταυραετό.

Ενώ το μενού… «κλείνει» με τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Νίκη Κρήνης και τον Σταυραετό Σταυρού.

Η Νίκη έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση προερχόμενη από ήττα κόντρα στην Θύελλα Βασιλί, ο δε Σταυραετός έχει 1 βαθμό αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άγιο Γεώργιο.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 15:00

Αναλυτικά η 6η Αγωνιστική (17/11, 15:00)

ΑΟ Ναρθακίου – Μυραϊκός

Ακαδημία Φαρσάλων – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Δόξα Υπέρειας

Ατρόμητος Βαμβακούς – Αναγέννηση Φαρσάλων

Νίκη Κρήνης – Σταυραετός

Αναγέννηση Ζαππείου – Θύελλα Βασιλί

Βαθμολογία:

1. Ατρόμητος Βαμβακούς 15

2. ΑΟ Ναρθακίου 13

3. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 12

4. Αναγέννηση Φαρσάλων 12

5. Αναγέννηση Ζαππείου 9

6. Θύελλα Βασιλί 9

7. Δόξα Υπέρειας 7

8. Μυραϊκός 4

9. Νίκη Κρήνης 3

10. Ακαδημία Φαρσάλων 1

11. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1

12. Σταυραετός 1