Δηλώσεις από την αναμέτρηση ΑΕ Κιλελέρ – Αχιλλέας Φαρσάλων

Δηλώσεις έκαναν στο Web Radio του www.protostypos.gr και στην εκπομπή της Δευτέρας «Μια Μπάλα απ’ Όλα» – Post Game έπειτα από το «διπλό» του Αχιλλέα Φαρσάλων στην έδρα της ΑΕ Κιλελέρ με σκορ 0 – 3 και την επιστροφή των «Μυρμιδόνων» στα θετικά αποτελέσματα ο προπονητής της ομάδος κ. Φεραίος Γιαννακός και δυο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Χριστιανίδης ο οποίος σκόραρε δις ενώ «σέρβιρε» το άλλο τέρμα και ο Σκέρντιαν Κούμρια ο οποίος σκόραρε το δεύτερο τέρμα, ενώ στα άλλα δυο τέρματα είχε καθοριστική συμβολή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Φεραίος Γιαννακός

Αναφορικά με την νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς σε όλους τους τομείς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι, ήμασταν από την αρχή έως το τέλος σοβαροί και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Στόχος μας είναι μέσα από την σκληρή δουλειά να προχωράμε, να δουλεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Αν θεωρεί ότι ο βαθμός στο τέλος με τον Αμπελωνιακό έδωσε εξτρά κίνητρο και καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες του:

«Ο βαθμός στο παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό, όπως και η νίκη κόντρα στο Κιλελέρ, όπως και γενικότερα η μέχρι τώρα εικόνα μας είναι απόρροια της δουλειάς μας από το καλοκαίρι και από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας μας.

Όλα τα παιδιά είναι σοβαρά, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, δίνουν  τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και όλο αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε αρκετά νέα και ταλαντούχα παιδιά και σε συνδυασμό με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για την  δική του εικόνα για την μέχρι τώρα κατάσταση στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία:

«Φέτος το πρωτάθλημα δεν έχει φαβορί και αουτσάιντερ, όλες οι ομάδες έχουν την ίδια δυναμική πάνω – κάτω και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστική, κανένα αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και στόχος μας είναι η εξέλιξη μέσα από σκληρή δουλειά».

Χρήστος Χριστιανίδης

Ήσουν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα και της νίκης του Αχιλλέα κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ, πώς βίωσες εσύ το παιχνίδι και ποια είναι η δική σου εικόνα;

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, εμείς μπήκαμε με πλάνο και σωστή τακτική προσέγγιση, σκοράραμε σε καίρια χρονικά σημεία και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό αξίζαμε την νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε, σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε περισσότερο πείσμα και εγωισμό, αποδείξαμε την ανωτερότητά μας και πήραμε το τρίποντο».

Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας, ποια είναι η δική σου εικόνα;

«Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δυνατό, εμείς δουλεύουμε σωστά από το καλοκαίρι, προσπαθούμε και πιστεύω ότι σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που έχουμε θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σκέρντιαν Κούμρια

Ήσουν «μέσα» και στα τρία τέρματα του Αχιλλέα, ήσουν από τους πιο δραστήριους παίκτες και μαζί με τον Χρήστο Χριστιάνιδη ήσουν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης, ποία είναι η δική σου εικόνα;

«Αν εξαιρέσουμε την εικόνα του πρώτου εικοσαλεπτού όπου δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, ελέγξαμε άψογα το παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Και στο προηγούμενο παιχνίδι προσπαθήσαμε παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη».

Αγωνίζεσαι και εσύ  για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Λάρισας, ποια είναι η δική σου εικόνα;

«Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό, εμείς ξεκινήσαμε αργά την δουλειά μας όμως όλοι μαζί Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές δουλεύουμε σωστά και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Όσο αναφορά εμένα προσωπικά, πιστεύω ότι με δουλειά και προσπάθεια μπορώ να αντεπεξέλθω και να σταθώ σε αυτό το επίπεδο».