Τα εί”Χ”ε όλα το ντέρμπι της Υπέρειας!

Δόξα Υπέρειας και ΑΟ Ναρθακίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη με την Δόξα Υπέρειας να προηγείται με σκορ 2 – 0 μέχρι το 70’ όμως ο ΑΟΝ μέσα σε 20’ κατάφερε να ισοφαρίσει και εν τέλει να φύγει με σπουδαίο βαθμό.

Έτσι ο ΑΟ Ναρθακίου έπειτα από 4 αγωνιστικές για πρώτη φορά απώλεσε βαθμούς και έτσι βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Δόξα έπειτα από δυο σερί νίκες και την ισοπαλία έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Ναρθακίου είχε τον έλεγχο με τις δυο ομάδες να έχουν από δυο καλές στιγμές, η μεν Δόξα έχασε δυο καλές στιγμές με τους Καλφόγλου και Κερμελίδη, ενώ ο ΑΟΝ είχε δυο σουτ με τους Πίρε και Σιδηρόπουλο δίχως όμως να υπάρξει κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη και με το… «καλημέρα» αυτής ο Αποστόλης Παπαδόπουλος θα ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Γκατζόγια.

Η Δόξα με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κερμελίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν στο 61’ ο Τσούνι έβγαλε όμορφη σέντρα από τα αριστερά και ο Κέτσι με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0.

Στο επόμενο λεπτό ο Γκατζόγιας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε και έτσι παρέμεινε το 2 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 67’ μείωσαν σε2 – 1, όταν ο Σιδηρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Καψιωχας με κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 80’ όταν ο Παπαθανασίου έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Παπαθανασίου το έκανε πράξη ο Καψιώχας ο οποίος έπειτα από σέντρα του Πρίφτη με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ευθυμιάδη για δεύτερη φορά και πέτυχε το 2 – 2.

Οι γηπεδούχοι στο 92’ έχασαν την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Καλφόγλου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ζεμπέκη, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ και έτσι παρέμεινε το 2 – 2.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης,Δημητρίου, Τσούνη, Ευθυμιάδης Β, Παπαδόπουλος Α.(46΄Κέτσι), Τσιούρης Ν, Καλφόγλου, Παπαδόπουλος Απ.(80′ Πολύζος), Κερμελίδης, Γκατζόγιας, Φιτσιόπουλος(23’ λτ Τσιούρης Γ.)

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεμπέκης, Λελεντζής (65′ Μπουλούτσος),Κατσικόπουλος, Πρίφτι, Δημακόπουλος(66′ Αρσενόπουλος), Καψιώχας, Σιδηρόπουλος, Μισαηλίδης, Ρεντινόπουλος, Πιρε, Παπαθανασίου