Μοιράστηκαν βαθμούς Ελευθεραί και Αμπελιά

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Ελευθεραί, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, όπου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2, παίρνοντας από ένα βαθμό η κάθε ομάδα.

Η Αμπελιά με δυο γκολ των Φαρμάκα και Κολοβού πήραν το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με δύο τέρματα των Παιδή και Καλφούντζου κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο σημερινό ντέρμπι που διεξήχθη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση με δέκα έξι βαθμούς βρίσκεται η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου με το σημερινό βαθμό της ισοπαλίας, ενώ το σύνολο του Άκη Ταυλαρίδη έχει δέκα πέντε πόντους και βρίσκεται μία «ανάσα» από τις τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Νίκος Φαρμάκας σκόραρε για την Αμπελιά και έκανε το 0 – 1, ενώ στο 56ο λεπτό ο Κώστας Κολοβός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 0 – 2, μετά από το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού του Ελευθεραί.

Δύο λεπτά μετά, το Ελευθεραί αντέδρασε και με σκόρερ τον συνήθη «ύποπτο», Θέμη Παιδή, μείωσαν σε 1 – 2 ύστερα από σέντρα του Κώστα Χατζή, ενώ το τελικό 2 – 2 και τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ελευθεραί έδωσε ο Καλφούντζος από την «άσπρη» βούλα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Θέμης Παιδής από δική του προσπάθεια.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Ανυφαντής (46′ Μάστορας), Βασιλόπουλος (89′ Γεωργουλόπουλος), Βλησαρούλης, Κολοβός, Καραγκιόζης, Καλφούντζος, Θεοδώρου (82′ Χατζής Γ.), Παιδής, Μαυρουδής, Χατζής Κ..

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης Β., Σελήνης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Γεωργούλας Θοδ., Γαρουφαλιάς, Αγγέλης, Σερίφης Τρ. (90’+2′ Κιούσση), Φαρμάκας (79′ Κουρούκας), Δαλαμπύρας (60′ Σουλτούκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Μάνος, Μπράμης.