Ανατρεπτικό τρίποντο με λυτρωτή Σουλιώτη

Η Θύελλα Βασιλί πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στην Νίκη Κρήνης με σκορ 2-1, άφησε πίσω της την ήττα από τον Ατρόμητο Βαμβακούς και έφτασε τους 9 βαθμούς όντας μαζί με την Αναγέννηση Ζαππείου στην 4η θέση του δευτέρου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Από την άλλη η Νίκη Κρήνης παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με αρκετές δυνατές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 50 με δυνατό σουτ του Γιάννη Μαργαριτόπουλου έξω από την περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσιάμπας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιάννης ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ ο Καραγιάννης ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Το τελικό 2-1 πέτυχε στο 80’ λεπτό ο Σουλιώτης με δυνατή καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπόγκα δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι άνθρωποι της Νίκης Κρήνης έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους θα τοποθετηθούν με ανακοίνωση για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση τους από τους διαιτητές.

Οι άνθρωποι της Νίκης Κρήνης ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Θύελλας Βασιλί για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Τριανταφύλλου, Λιτσόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος, Τσιάμπας Μαργαριτόπουλος, Ακρίβος, Σουλιώτης, Καραγιάννης, Αγγελουσόπουλος, Αλεξίου (70′ Κούρο).

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου- Διαμαντής- Κανατούλας- Μαγαλιός(82′ Μαργαριτόπουλος Κ.)- Νταφόπουλος- Μαργαριτόπουλος Θ.- Πετρόπουλος- Βάτσικας- Σελήνης- Στεργίου- Μαργαριτόπουλος Γ.(85′ Τσαρδάκας)