Στοίχημα: Μπορεί να «αποδράσει» ο ΠΑΟΚ! (video)

Το Τσάμπιονς Λιγκ έκλεψε την παράσταση τις τελευταίες δύο μέρες, ωστόσο πλέον η προσοχή στρέφεται αλλού, και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ δίνει πολύ σημαντκό παιχνίδι στην έδρα της Βίντι, ενώ στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Αστάνα – Γιάμπλονετς και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σπαρτάκ Τρνάβα. Απόψε, έχει και Ευρωλίγκα, με την αναμέτρηση της Μακάμπι κόντρα στη Ρεάλ να βγάζει σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βίντι στην Ουγγαρία. Οι γηπεδούχοι, έπιασαν στον… ύπνο τον «Δικέφαλο» και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα, πριν από δύο βδομάδες. Η ομάδα του Λουτσέσκου άργησε χαρακτηριστικά να μπει στο κλίμα του αγώνα και το πλήρωσε ακριβά. Πλέον, οι σημερινοί αντίπαλοι ισοβαθμούν με τρεις πόντους, όσους έχει και η Μπάτε Μπορίσοφ. Η Βίντι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Έχει ανέβει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας και μάλιστα με αγώνα λιγότερο από τους ανταγωνιστές της. Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος, στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παρόλα αυτά, συνεχίζει στην κορυφή, έχοντας βγάλει νικηφόρα όλα τα ντέρμπι! Απόψε, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν, μετά το σοβαρό στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής. Στον ΠΑΟΚ, γνωρίζουν ότι πιθανή νίκη επί της Βίντι τους καθιστά φαβορί για την πρόκριση. Ο «Δικέφαλος» τα πάει περίφημα στους εκτός έδρας αγώνες του για το Γιουρόπα Λιγκ και μπορεί να επεκτείνει την καλή παράδοση. Είναι καλύτερος από τη Βίντι και μπορεί να την υποτάξει. Στηρίζουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.40.

«Αγκαλιάζει» την πρόκριση η Αστάνα

Για τον ενδέκατο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Αστάνα υποδέχεται στο Καζακστάν τη Γιάμπλονετς. Οι γηπεδούχοι είναι εδώ και καιρό πρωταθλητές στη χώρα τους, αφού απομένει μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και απέχουν 13 πόντους από τον δεύτερο. Και στο Γιουρόπα, φιγουράρουν στην πρώτη θέση του ομίλου, μαζί φυσικά με την Ντιναμό Κιέβου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Αστάνα πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γιάμπλονετς, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο, η Αστάνα εφόσον κερδίσει πλησιάεζει ακόμα πιο κοντά στους «32» της διοργάνωσης. Η Γιάμπλονετς από την άλλη, δεν τα πήγε άσχημα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της, αλλά ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη. Βέβαια, έχει δύο ισοπαλίες και ακόμα διαηρεί κάποιες ελπίδες για να συνεχίσει στον θεσμό. Στο τσεχικό πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση. Η εμπειρία στο Γιουρόπα Λιγκ παίζει σημαντικό ρόλο, και η Γιάμπλονετς έχει πληγωθεί εν μέρει από το γεγονός ότι είναι καινούρια σε αυτά τα σαλόνια. Το κίνητρο είναι ισχυρότατο για την Αστάνα, που είναι και ανώτερη ομάδα από τους Τσέχους. Στο Καζακστάν, οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα, εύκολα ή δύσκολα, να πάρουν τους τρεις βαθμούς, και να βρεθούν μια ανάσα από την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επομένως, θα τους στηρίξουμε, και θα πάμε με τον «άσο», που εντοπίζεται στο 1.85.

Πολλά γκολ στην Κροατία

Στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό φιλοξενεί τη Σπαρτάκ Τρνάβα για την τέταρτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου του Γιουρόπα λιγκ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ξεχωρίσει στον συγκεκριμένο όμιλο και μετά από τρεις νίκες, σε ισάριθμα ματς, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, και για την πρώτη θέση, έχουν οι γηπεδούχοι, που σκοράρουν κατά ριπάς φέτος τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα, στο οποίο είναι και εκεί πρώτη. Επιπλέον, η Ντιναμό μετράει επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Εξίσου επιθετική ομάδα είναι και η Σπαρτάκ Τρνάβα, που ωστόσο δεν έχει την ίδια συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι. Οι Σλοβάκοι είναι ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε και παλεύουν για την πρόκριση, όντας όμως το αουτσάιντερ. Από τα πρώτα τρία ματς του Γιουρόπα Λιγκ, φαίνεται μια σημαντική διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων. Άλλωστε, η Ντιναμό πέρασε με 1-2 από το γήπεδο της Σπαρτάκ. Παρόλα αυτά, οι αποδόσεις στον «άσο» δεν ικανοποιούν, ενώ φαντάζει δύσκολο η Σπαρτάκ να αντέξει στην «καυτή» έδρα των Κροατών. Έτσι, η προσοχή μας στρέφεται στην έφεση των ομάδων, και ειδικά της Ντιναμό, στο σκοράρισμα, και στα αμυντικά κενά της Σπαρτάκ. Το παιχνίδι έχει τα φόντα να ξεφύγει στο σκορ, και η επιλογή μας είναι το Over 2.5, σε απόδοση 1.75.

Σκληρό «καρύδι» η Μακάμπι

Η EuroLeague διανύει την έκτη στροφή της και σε αυτό το πλαίσιο η Μακάμπι θα παίξει στο Τελ Αβίβ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η απουσία του Πάργκο έχει στοιχίσει στους Ισραηλινούς, που έχουν ρεκόρ 1-5. Όμως, ας μην ξεχνάμε ότι έχουν δώσει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, και μόλις ένα εντός , το πολύ δύσκολο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σήμερα, ο Ουίλμπεκιν αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, και θα δώσει τρομερές βοήθειες στη δημιουργία και στην εκτέλεση της Μακάμπι. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ είναι αήττητη, μέχρι στιγμής, στη διοργάνωση, και με το 5-0 μοιράζεται την κορυφή με την ΤΣΣΚΑ. Μάλιστα, την εβδομάδα που πέρασε «απέδρασε» με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Λιθουανία και την έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Η «Βασίλισσα» έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε με 105-107, παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Η Μακάμπι έχει δυνατή έδρα και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι, θα αγωνιστούν με μεγάλο πάθος, καθώς θέλουν να βελτιώσουν οπωσδήποτε τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Συνιστούν μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα, που έχει τη δυνατότητα ακόμα και να κερδίσει τη Ρεάλ. Εμείς, είμαστε πιο προσεκτικοί, και πάμε με την επιλογή Μακάμπι +6.5, που τη βρίσκουμε στο 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Βίντι – ΠΑΟΚ

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ