Τασιόπουλος: Δηλώνει παρών για την δημιουργία κεντροδεξιού ψηφοδέλτιου στον Δήμο Φαρσάλων

Παρών για ένα ενωτικό, κεντροδεξιό, φιλελεύθερο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Φαρσάλων δηλώνει ο Γιώργος Τασιόπουλος, μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ και πρώην γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Αναλυτικά η δήλωση

«Λίγους μήνες πριν τις επόμενες, κρίσιμες, εκλογές για την αυτοδιοίκηση, οι πολίτες καλούνται για μια ακόμη φορά να αξιολογήσουν τα δεδομένα της πραγματικότητας και να τοποθετηθούν για έναν θεσμό που βρίσκεται πιο κοντά στις ζωές και στην καθημερινότητα τους από οποιονδήποτε άλλον.

Οι πολίτες των Φαρσάλων έχουν, ίσως, λιγότερη δουλειά από τους πολίτες άλλων πόλεων στο νόμο της Λάρισας. Η δημοτική αρχή έχει αποτύχει να εκφράσει την αλλαγή που έχει ανάγκη η περιοχή μας κι έχει καταστήσει την καθυστέρηση και την αδράνεια ως μόνιμο μοχλό αντιμετώπισης σύνθετων και μη προβλημάτων.

Τα Φάρσαλα πρέπει επιτέλους να γυρίσουν σελίδα πολιτικών αντιλήψεων και νοοτροπίας.

Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεση για προσφορά με ωθούν να συμμετέχω στην προσπάθεια για να σηκώσουμε ψηλά την περιοχή μας.

Στις ζυμώσεις για ένα ενωτικό, κεντροδεξιό, φιλελεύθερο ψηφοδέλτιο, που θα φέρει τη μεγάλη νίκη στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, δηλώνω με όλες μου τις δυνάμεις «παρών».

Οφείλουμε όλοι όσοι εμφορουμαστε από τις ίδιες πολιτικές και ιδεολογικές αντιλήψεις να θέσουμε τον εαυτό μας στη διάθεση, τελικά, των πολιτών.

Ο αγώνας μας θα είναι αγώνας νίκης. Τα Φάρσαλα δεν μπορούν να μείνουν στην καθυστέρηση».

Τασιόπουλος Γιώργος

Μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ

Πρώην Γραμματέας Οργανωτικού της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων