Νικολέττα Ράλλη: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια θύμα των «ροζ χάκερς» στα smartphones

Θύμα αγνώστων χάκερς έπεσε η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, η οποία έντρομη ανακάλυψε ότι φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της έχουν αναρτηθεί στο διαδίκυτο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πριν από μερικές ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός, βρέθηκε στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, όπου στεγάζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.

Όπως φέρεται να υποστήριξε στη μήνυσή της, άγνωστος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο και σε πολύ προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες η ίδια δεν είχε στείλει ποτέ σε κανέναν.

Σε αυτές η Νικολέττα Ράλλη απαθανατίζεται μόνη της αλλά και με πρώην σύντροφό της σε προσωπικές στιγμές. Μάλιστα οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδα που διαφημίζει ότι έχει στην κατοχή της «σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο από ερασιτέχνες και διάσημες Ελληνίδες μοντέλα, τραγουδίστριες, πορνοστάρ, ηθοποιούς, τηλεπαρουσιάστριες».

H παρουσιάστρια έμαθε τυχαία για τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στη μήνυσή της ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινήσουν τις ενέργειες προκειμένου το υλικό να κατέβει από την ιστοσελίδα αλλά και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της διαρροής.