Κόντρα Μητσοτάκη – Καμμένου με φόντο τα…ελικόπτερα

Νέα κόντρα ΝΔ – Πάνου Καμμένου για την Συμφωνία των Πρεσπών και την στάση των ΑΝΕΛ, με φόντο ένα ταξίδι του Υπ. Εθνικής Άμυνας σε νησί του Αιγαίου.

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», αναφέρει σε ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση παρατίθεται και μια ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter, από την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην νησίδα Συρνα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην ευρύτερη περιοχή της Αστυπάλαιας.

Απαντώντας, σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας».

Η απάντηση της ΝΔ στους ΑΝΕΛ και η ενόχληση του Νίκου Κοτζιά

Συντηρώντας τους υψηλούς τόνους, η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρει «ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από τηνOLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Στον διαξιφισμό παρενέβη με ανάρτησή του στο twitter και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος «πυροβολεί» την Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Κοτζιάς «η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».