Τον… “χαβά” του ο ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου έκανε το 4Χ4, έφτασε τους 12 βαθμούς και μαζί με τον Ατρόμητο Βαμβακούς μοιράζεται την κορυφή του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε με σκορ 4 – 0 κόντρα στον Σταυραετό Σταυρού.

Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν οι Μπίνας και Ρεντινόπουλος καθώς αμφότεροι σημείωσαν από δύο τέρματα.

Ο ΑΟΝ είχε από την αρχή το “πάνω χέρι” της αναμέτρησης και στο 25′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από  όμορφη ενέργεια του Μπίνα, ο ίδιος παίκτης πάτησε περιοχή  και με εξωτερικό σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” για το 1 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα έπειτα από σέντρα του Λελεντζή, ο Μπίνας με πανέμορφο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 2 – 0 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ρεντινόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3 – 0, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το “καλήμερα” του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα, όταν ο Μπίνας έσπασε την μπάλα και ο Ρεντινόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4 – 0 και ταυτόχρονα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Μπίνα, Καραβαγγέλη και Συργκάνη όμως το 4 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεμπέκης, Λελεντζής (46′ Δημακόπουλος), Καπετάνος, Κατσικόπουλος, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης, Μπίνας, Καραβαγγέλης, Παπαθανασίου (46′ Συργκάνης).