“Τετρακίνητος” από το πρώτο και παραμένει κορυφή ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς «καθάρισε» νωρίς το τοπικό ντέρμπι με την Θύελλα Βασιλί, την οποία και κέρδισε με σκορ 4 – 0, φτάνοντας έτσι τους 12 βαθμούς σε 4 παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή της Β ΕΠΣΛ, έχοντας «συγκάτοικο» τον ΑΟ Ναρθακίου.

Από την άλλη η Θύελλα Βασιλί παρέμεινε στους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με την Δόξα Υπέρειας.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και μόλις στο 7’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Τσιτσικλής σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Αζά και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιτσικλής έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, «έσπασε» την μπάλα στον Χρόνη και αυτός με πλασέ νίκησε τον Αποστολάκη για το 2 – 0.

Στο 20’ ο Τσιτσικλής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Θύελλας με πλασέ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Χρόνης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αποστολάκη και πέτυχε το 3 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα όταν ο Τσιτσικλής έκανε την κεφαλιά, ο Αποστολάκης έδιωξε, ο Τασιόπουλος πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά πέτυχε το 4 – 0.

Στο δεύτερο μέρος ο Χρόνης αστόχησε σε τρεις περιπτώσεις από θέση τετ α τετ, με την μπάλα να περνάει άουτ σε όλες τις φάσεις.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ατρόμητο να παίρνει την άνετη νίκη.

Οι Συνθέσεις.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Σακελλαρίου, Μπερσιάνης, Αζάς (46’ Λούκουτος), Ξυνογαλάς Αλ., Βασιλόπουλος, Βόπης, Μουτκανάς, Θανόπουλος (70’ Αρσενόπουλος Β.), Χρόνης, Τσιτσικλής (65’ Ανδρεόπουλος), Τασιόπουλος (60’ Ιακωβάκης).

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Βασιλόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος, Μπογκας Θεόδωρος, Τριανταφύλλου, Μαργαριτόπουλος, Αγγελουσόπουλος, Τσιάμπας, Ακρίβος, Καραγιάννης, Βαρσάμης.