“Πάλεψε” αλλά ηττήθηκε η Ακαδημία Αχιλλέα

Η Ακαδημία Αχιλλεά “πάλεψε”, προσπάθησε πολύ, όμως ένα τέρμα της Αναγέννησης Ζαππείου ήταν αρκετό για να γνωρίσει την ήττα με σκορ 0 – 1 κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου. Έτσι οι κίτρινοι έμειναν στον 1 βαθμό και την 10η θέση.

Στα της αναμέτρησης τα πρώτα λεπτά πέρασαν με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό και τον χώρο του κέντρου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 25′ όταν ο Τσιγάρας έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ νίκησε τον Κατσανάκη για το 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή στο 40′ όταν ο Καούνας έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Κατσανάκη να πετάγεται εντυπωσιακά και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο νεαρός κίπερ κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του σε ακόμη δυο περιπτώσεις αρχικά στο 50′ όταν σταμάτησε και πάλι τον Καούνα ο οποίος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα είπε “όχι” σε δυνατό σουτ του Τσιγάρα το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν δυο πολύ καλές στιγμές για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αρχικά στο 87′ ο Τζιτζιφλής έσπασε την μπάλα στον Δημουλά, αυτός έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να “γλείφει” το αριστερό δοκάρι του Πράπα.

Ενώ στο 90′ ο Βαλαβάνης πάτησε περιοχή από τα αριστερά, “έσπασε” την μπάλα στον Τζιτζιφλή ο οποίος όμως βρήκε “αέρα” προ κενής εστίας σε μια τεράστια στιγμή για τους κιτρινόμαυρους να ισοφαρίσουν.

Έτσι το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέα (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Χαμορούσος Θ., Μπατζράμι, Βαγγελός(46′ Τσιανάκας), Πανάγος, Αλμυριώτης, Ζφειρούλης (46′ Βαλαβάνης), Κατμέρος (70′ Καρακώστας), Κατσιάβας, Δημουλάς Δ., Γιαννούλας(λτ 77′ Τζιτζιφλής)

Αναγέννηση Ζαππείου: Πράπας, Ζαχαριάς, Φιλιππόπουλος, Κοδέλι, Χουσεναι Ν., Γαλάνης, Καρακίτσιος, Καουνάς, Τσιγάρας (67′ Καρατζιώτζικας), Χουσενάει Τ., (60′ Κόντης)