Επιστροφή στις νίκες με “διπλό”!

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολλά γκολ η Αναγέννηση Φαρσάλων επικράτησε με σκορ 3 – 5 του Μυραικού σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Διλόφου Λάρισας.

Έτσι οι κόκκινοι έφτασαν τους 9 βαθμούς και μαζί με τους Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και Αναγέννηση Ζαππείου βρίσκονται στην 3η θέση έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 5’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρακώστα ο Βαίτσης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1.

Στο 13’ ο Γιαχνής σούταρε δυνατά από τα 40 μέτρα περίπου νίκησε τον Σταυροθόδωρο για το 0 – 2, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 34’ όταν έπειτα από φάση διαρκείας η οποία ξεκίνησε από τετ α τετ του Σαμαρά το οποίο απέκρουσε ο Παλαμίδας, ο ίδιος παίκτης με δεύτερη προσπάθεια μείωσε σε 1  – 2.

Δυο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου η Αναγέννηση πήρε και πάλι αέρα δυο γκολ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρακώστα και αναταραχή στα καρέ της γηπεδούχου ομάδος ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με πλασέ πέτυχε το 1 – 3.

Στην τελευταία καλή φάση έπειτα από σέντρα του κινητικότα του Καρακώστα ο Βαΐτσης βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν και πάλι στο γκολ, όταν ο Αρβανιτοζήσης «στραβοκλώτσησε» και ο Λιμτσιούλης από κοντά πέτυχε με πλασέ το 2  – 3.

Η Αναγέννηση «απάντησε» και πάλι στο 57’ όταν έπειτα από ατομική προσπάθεια του Νίκου Παλαμίδα, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2 – 4.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από ατομική προσπάθεια του Νίκου Παλαμίδα, «έσπασε» την μπάλα και ο Βαΐτσης από κοντά πέτυχε το 2  – 5, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 3 – 5 πέτυχε ο Καραβιδές με προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 80’ ο Αλέξανδρος Θέος ο 15 χρόνος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων πέρασε στο παιχνίδι στην θέση του Γιαχνή, κάνοντας το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα.

Οι «κόκκινοι» διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι σε δυο περιπτώσεις αρχικά στο 18′ πάνω στον Βαίτση στο και στο 85’, εις βάρους του Κώστα Σακελλαρίου.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο 92’ όταν ο Νίκος Παλαμίδας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για παρεμπόδιση εκτέλεσης πλαγίου άουτ.

Οι Συνθέσεις

Μυραΐκός (Νίκος Αλεξούλης): Σταυροθόδωρος, Μαμάκος, Βλάνδος, Σπανός, Σεμελιέτοφ, Μάντζας, Σαμαράς, Βουγιατζής (23’ λ.τ. Παπαγιαννόπουλος), Λιμπτσούλης (73’ Καραβιδές), Κυριακάκης, Τζιόλης (55’ Φιλιππίδης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Β. Παλαμίδας, Μπούλαρι (56’ Δημουλάς), Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης, Πατσιούρας, Μουτκανάς (55’ Παλαμίδας Ν.), Καρακώστας (73’ Σακελλαρίου Κ.), Γιαχνής (80’ Θέος), Ζαγγανάς Χρ., Τσούλης, Βαΐτσης

Τριπλέτα: Χήτος, Μπλιώνας, Καϊμακάμης