Επιστροφή στην ενεργό δράση για την Β’ ΕΠΣΛ

Αγωνιστική δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, έπειτα από την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδος και την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή είναι η 4η αγωνιστική με τον δεύτερο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Επαρχίας μας να έχει αρκετά τοπικά ντέρμπι.

Στην Υπέρεια αρχικά η τοπική Δόξα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική «έσπασε το ρόδι» και πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς της αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων ο οποίος έχει το απόλυτο με 9 βαθμούς και την προηγούμενη εβδομάδα πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Κύπελλο.

Στην Βαμβακού τώρα ο τοπικός Ατρόμητος ο οποίος έχει 9 βαθμούς με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αγωνίζεται κόντρα στην Θύελλα Βασιλί η οποία έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.

Η άλλη ομάδα με το απόλυτο είναι ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος επίσης έχει 9 βαθμούς και αυτή την αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την ομάδα του Σταυραετού η οποία έχει 0 βαθμούς.

Οι «γαλάζιοι» προέρχονται από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων τώρα η οποία βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μυραικό ο οποίος έχει 4 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται επίσης από νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Ακαδημία Αχιλλέα τώρα η οποία έχει 1 βαθμό και βρίσκεται στην 9η θέση αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την ομάδα της Αναγέννησης Ζαππείου η οποία έχει 6 βαθμούς.

Τέλος στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων έχουμε ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Άγιο Γεώργιο και την Νίκη Κρήνης, δυο ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν βαθμό στο πρωτάθλημα.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 15:00

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Δόξα Υπέρειας – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Μυραϊκός – Αναγέννηση Φαρσάλων

ΑΟ Ναρθακίου – Σταυραετός

Ακαδημία Αχιλλέα – Αναγέννηση Ζαππείου

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Νίκη Κρήνης

Ατρόμητος Βαμβακούς – Θύελλα Βασιλί

Βαθμολογία:

1. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 9
2. Ατρόμητος Βαμβακούς 9
3. ΑΟ Ναρθακίου 9
4. Θύελλα Βασιλί 6
5. Αναγέννηση Ζαππείου 6
6. Αναγέννηση Φαρσάλων 6
7. Μυραϊκός 4
8. Δόξα Υπέρειας 3
9. Ακαδημία Αχιλλέα 1
10. Νίκη Κρήνης 0
11. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0
12. Σταυραετός 0