Κατάπιε ολόκληρο κουτάλι και ζούσε με αυτό ένα χρόνο (Photos)

Η κατάσταση του άνδρα είχε φτάσει στο απροχώρητο. Πριν από ένα χρόνο είχε καταπιεί, ένα κουτάλι 20 εκατοστών και δεν είχε πάει στο νοσοκομείο. Το κουτάλι είχε σφηνωθεί στο λαιμό του αλλά εκείνος συνέχιζε να ζει φυσιολογικά. Τον τελευταίο καιρό όμως δυσκολευόταν να αναπνεύσει και έτσι αποφάσισε να επισκεφτεί τους γιατρούς.

Έφτασε στο νοσοκομείο με δυσκολία στην αναπνοή. Ίσα που ανέπνεε, οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία και δεν πίστευαν στα μάτια τους αυτό που έβλεπαν. Το κουτάλι ήταν ακόμη σφηνωμένο στο λαιμό του και εμπόδιζε την αναπνοή του.

Το περιστατικό συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξιγιάνγκ και ο 21ετών Ζανγκ που είχε καταπιεί το κουτάλι, είπε πως έγινε πριν από ένα χρόνο για να κάνει επίδειξη σε κάτι φίλους του ότι μπορεί να καταπιεί τα πάντα.

Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και οι γιατροί σε μια πολύπλοκη επέμβαση χρειάστηκε 2 ώρες μέχρι να τραβήξουν το κουτάλι έξω.

«Ήταν πολύ τυχερός» είπε ένας εκ των χειρουργών «αντικείμενα στον οισοφάγο ή το στομάχι μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο»

Πηγή: topontiki.gr