Συννεφιά και αυξημένη υγρασία σε όλη τη χώρα

Την Τετάρτη στα δυτικά αναμένονται τοπικές βροχές και στην αρχή της ημέρας στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 ε 4 και βαθμιαία στο Αιγαίο βόρειοι έως 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες αυξημένη θα είναι υγρασία, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου,

Στη Ζάκυνθο αναμένονται νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειότερα στην αρχή της ημέρας καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βορειανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες  με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως τις πρωινές ώρες. Τις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιοσημείωτη μεταβολή.