ΚΙΝΑΛ Λάρισας: Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με την νέα της σύνθεση

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με την νέα της σύνθεση, όπως διαμορφώθηκε μετά την αντικατάσταση των μελών που προέρχονταν από το Ποτάμι.

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή συμμετέχουν ως νέα μέλη οι Μιχάλης Τολίκας και Βαγγέλης Μπαράς.

Το βασικό θέμα συζήτησης της συνεδρίασης ήταν το πολιτικό πλαίσιο και η προετοιμασία των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές.

Σε ότι αφορά στις Περιφερειακές εκλογές ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Κινήματος για τη στήριξη του Νίκου Τσιλιμίγκα που είναι πρόσωπο εγνωσμένου ήθους, με ευρύτατη επιστημονική και κοινωνική καταξίωση, διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο και στον τόπο και ικανότητα σύνθεσης όλων των δημιουργικών δυνάμεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή εκτιμά ότι δημιουργούνται στην κοινωνία οι προϋποθέσεις για αλλαγή στην Περιφέρεια.

Σε ότι αφορά στις διαδικασίες για τις επιλογές των προσώπων που θα ηγηθούν των συνδυασμών που το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει στις Δημοτικές εκλογές, αυτές θα γίνουν σύμφωνα με εγκύκλιο που έχει αποσταλεί στις Νομαρχιακές Επιτροπές και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην ώρα τους.

Για αυτό οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες και σχόλια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.