Κατάθεση για την 28η Οκτωβρίου στα Φάρσαλα – (vid)

Μετά το πέρας της Δοξολογίας,  στην Αγία Παρασκευή Φαρσάλων, την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου, σε μια ηλιόλουστη μέρα, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώο Πεσόντων που βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου.

Δείτε το βίντεο

Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός από την εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού κ. Δ. Κωστή και δόθηκαν οι τιμές σε όλους όσους έχασαν την ζωή τους στον πόλεμο. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στεφάνι κατέθεσαν οι εξής: ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι διοικητές, της 61 Μ.Ε. κ. Παναγιώτης Καρασιούτας, του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γεώργιος Γκούμας, του Πυροβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων κ. Θεόδωρος Σταφύλλης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Δημ. Μπαμπανίκας, η πρόεδρος Σ.Φ.Φ.Φ. κ. Ι. Αρμανίδη, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φαρσάλων κ. Αν. Δραχμάνης, του Ε.Κ.Φαρσάλων κ. Γρ. Γούσιας, του Εμπ. Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γ. Πιτσάβας, ο αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ν.Α. κ. Νικ. Παυλονάσιος, ο εκπ.των αποστράτως της Ελληνικής Αστυνομίας ν. Λάρισας  κ.Απ. Γκόβαρης, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων, Αναγέννησης και Αχιλλέα Φαρσάλων. Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Β. Νικολάου, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κων. Τύμπας, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Ίφου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κ. Δερλός, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κ. Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Απ. Κυριαζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σ. Χατζηπλή, Ν. Γκατζόγιας, Ε. Κατσιαούνης, Γ. Αρσενόπουλος, Δ. Συροπούλου, Στ. Πουλαράκης, Β. Πατσιούρας και οι τοπ. σύμβουλοι Κ.Βαρακλιώτης, Δ. Πατσιούρας, Γ. Βαγγελός, εκπαιδευτικοί, μαθητές εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος καφές μεταξύ των επισήμων την πόλης, πριν από την παρέλαση.