Ανατρεπτική πρόκριση για τον Μέγα Αλέξανδρο στο ντέρμπι!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Θύελλα Βασιλί στο τοπικό ντέρμπι για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, όμως έκανε την ανατροπή και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με σκορ 2 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10΄ όταν ο Βαρσάμης εκτέλεσε το φάουλ και ο Καραγιάννης με κεφαλιά νίκησε τον Χαρισούλη και πέτυχε το 0 – 1.

Οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία πίεσαν και έχασαν δυο καλές στιγμές με τους Νασιούλα και Ιορδανίδη.

Στο 25’ ο Ιορδανίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα του και το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60’ ο Νασιούλας ήταν αυτός που με σουτ έφερε «τούμπα» το παιχνίδι και πέτυχε το 2 – 1, βάζοντας τους «ροσονέρι» σε θέση οδηγού.
Σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς θεωρούν ότι υπάρχει φάουλ στον Βασιλόπουλο.

Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά σημάδεψαν δυο φορές το οριζόντιο δοκάρι της Θύελλας, με τους Νεμπεγλέρα στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και Νασιούλα στο 80’ έπειτα από πλασέ, ενώ έχασαν και ακόμη δυο τετ α τετ με τους Ιορδανίδη και Ψύρρα.

Έτσι δεν άλλαξε κάτι και το συγκρότημα του Βασίλη Τσιανάκα πανηγύρισε την νίκη πρόκριση στο τοπικό ντέρμπι.

Οι άνθρωποι της Θύελλας ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους των Χαλκιάδων για την άψογη φιλοξενία και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Μαργαριτόπουλος, Μπογκας Θ. (55’ Βασιλόπουλος), Μπογκας Θ., Τριανταφύλλου, Καραγιάννης, Ζητούνης, Αγγελουσόπουλος, Αλεξίου, Ακρίβος, Βαρσάμης.

Μέγας Λαέξανδρος(Τσανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Κυριάκου, Νασιούλας, Ιορδανίδης, Μητσόπουλος, Γκουνάρας Χρ. (70’ Ψύρρας), Γκουνάρας Στ. (25’ λ.τ. Αναγνώστου, 87’ Ακριβοσούλης).