Με μεγαλοπρέπεια η μαθητική κατάθεση στα Φάρσαλα

Τιμήθηκε στα Φάρσαλα το έπος του 1940, από την μαθητιώσα νεολαία,  τους προσκόπου και τους οδηγούς της πόλης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε στην πλατεία Δημαρχείου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Πεσόντων, παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου, ενώ έγινε κατάθεση στεφάνων από τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, προσκόπους και οδηγούς της πόλης.

Είχαν προηγηθεί εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων, που περιελάμβαναν ποιήματα, σκετς και τραγούδια αφιερωμένα στην Εθνική επέτειο.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ.Άρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων κ. Βάιος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Μπαμπανίκας, κ. Κων/να Μπένου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, η πρόεδρος της Δ.Κ. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρσάλων κ. Μαρία Ίφου, δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σοφία Χατζηπλή, κ.Νίκος Γκατζόγιας, κ. Γεώργιος Αρσενόπουλος, κ. Δέσποινα Συροπούλου, κ. Ευάγγελος Κατσιαούνης, τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, ιερός κλήρος, γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.