Παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας – Ποιοι Φαρσαλινοί συμμετείχαν…

Καλεσμένος σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας, ήταν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, όπου διεξήχθη παρουσία πλήθους κόσμου, της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο IMPERIAL, με θέμα: «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές».

Ο κ. Λ. Αυγενάκης εξαπέλυσε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν «θίασο» ο οποίος κάνει κακό στους Έλληνες. Πρόσθεσε, οτι η ενωτική κίνηση ανάμεσα στην Ρένα Καραλαριώτου και τον Θ. Μαμάκο, ανήκει στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας τον Χρήστο Καπετάνο, ενώ στην συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ρένα. Κλείνοντας, ανέφερε οτι ανάλογα ενωτικά ψηφοδέλτια, θα γίνουν και θα ανακοινωθούν, στο επόμενο χρονικό διάστημα, σε όλους τους Δήμους του Ν. Λάρισας. Επίσης, ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, λέγοντας στηρίζουμε δυναμικούς και ικανούς ανθρώπους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, κ.Γ. Κατσιαντώνης, ο βουλευτής Καρδίτσας και ΓΓ Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ.Κ. Τσιάρας, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Κ. Τζανακούλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός και ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.Λευτέρης Αυγενάκης.

Άπαντες, οι ομιλητές έδωσαν συγχαρητήρια στο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό,  για το ευρωπαϊκό βραβείο που πήρε για την Λίμνη Κάρλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από πλευράς Φαρσαλινών συμμετείχαν επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Σ. Χατζηπλή, ο κ Κ.Παπανικολάου και με διπλή ιδιότητα ο Νίκος Γκατζόγιας (υπευθ. τομέα τοπ.αυτοδιοίκησης ν. Λάρισας της ΝΟΔΕ), ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φαρσάλων κ.Αν. Δραχμάνης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κα. Μ. Γκότη, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ κ Θ. Γεροβασίλης και κ Δ. Γεωργατζής και ο πρόεδρος της ΤΚ Ναρθακίου κ. Θ. Λελεντζής.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση