Συνάντηση Διευθυντών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Δήμαρχο Φαρσάλων

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Φαρσάλων, μεταξύ του Δημάρχου Άρη Καραχάλιου και των διευθυντών και των Διευθυντών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, κατά κύριο λόγο το κτιριακό και οι υποδομές των σχολείων, αλλά και οι προμήθειες των υλικών, η καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι διευθυντές: του 1ου Γυμνασίου Όλγα Καψιώχα, του 1ου Λυκείου Αποστολία Σακελλαρίου, του 2ου Λυκείου Βάιος Καρακοντάκης, του ΕΠΑΛ Κωνσταντίνος Πάνος, του Γυμνασίου Βαμβακούς Βασίλειος Κατμέρος και του Ευυδρίου Αδάμος Μπελιώκας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Μπαμπανίκας καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου.

Τελειώνοντας, η Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου παρέδωσε σε καθένα των Διευθυντών δέκα (10) σκακιέρες με την ευχή να αξιοποιηθούν από τους μαθητές, σημειώνοντας ότι με την βοήθεια του Σκακιστικού Τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν τους κανόνες για το σκάκι, να πάρουν τα οφέλη του αθλήματος και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο εκπαιδευτικό παιχνίδι.