Στην Αθήνα για ένα «μαγικό» μπασκετικό ταξίδι οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αγωνιστούν κόντρα στις Ακαδημίες μπάσκετ του Παναθηναϊκού και να δουν από κοντά την αναμέτρηση για την διοργάνωση της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι μικροί του Γυμναστικού θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΟΑΚΑ «NickGalis Hall» κόντρα στις αντίστοιχες Ακαδημίες του «τριφυλλιού», να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των «πράσινων» με την Ζαλγκίρις Κάουνας, να φωτογραφηθούν με τους αστέρες του μπάσκετ και να ζήσουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα Ακαδημιών μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta.

Οι μικροί θα ταξιδέψουν μαζί με τους συνοδούς τους και τους προπονητές τους από τον Γυμναστικό την Παρασκευή 26/10, κάποια τμήματα θα αγωνιστούν πριν την αναμέτρηση της Euroleague, μετέπειτα θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το Σάββατο 27/10 το πρωί θα γίνουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις και μετέπειτα θα επιστρέψουν τα παιδιά στα Φάρσαλα.

Θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και ρεπορτάζ από αυτή την επίσκεψη των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta στην Αθήνα.