Πέθανε ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Σερρών μετά από πτώση από σκάλα

Σοκαρισμένοι είναι η τοπική κοινωνία στην Νέα Ζίχνη Σερρών, από τον αναπάντεχο χαμό του δημάρχου , ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Ο Ανδρέας Δαϊρετζής, το Σάββατο, έπεσε από σκάλα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του ΑΧΕΠΑ, όπου και κατέληξε.

Η κηδεία του Ανδρέα Δαϊρετζή θα γίνει την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ζίχνης.

Σε δήλωση για τον θάνατο του Ανδρέα Δαϊρετζή προχώρησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης. “Εκ μέρους της ΚΕΔΕ εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου Δημάρχου Ν. Ζίχνης Ανδρέα Δαϊρετζή. Υπήρξε ένας εκλεκτός συνάδελφος ο οποίος υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με ήθος και αφοσίωση. Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά της και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Σερρών εκφράζει τη λύπη της για τον αδόκητο χαμό του Δημάρχου Νέας Ζίχνης, Ανδρέα Δαϊρετζή. “Ο Ανδρέας υπήρξε πραγματικός σύντροφος, μέλος και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σερρών, Δήμαρχος Νέας Ζίχνης για τρεις συνεχόμενες θητείες, με μεγάλη επιτυχία και τεράστιο έργο. Ήταν ένας αγωνιστής. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στους οικείους του και στους δημότες της Νέας Ζίχνης”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ant1news.gr