«Καθάρισε» ο Τσιτσικλής, συνέχισε με το απόλυτο ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1 – 0 κόντρα στην νεανική ομάδα της Ακαδημίας Αχιλλέα και έτσι να φτάσει τους 9 βαθμούς έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Από την άλλη η Ακαδημία παρά την φιλότιμη προσπάθειά της παρέμεινε στον 1 βαθμό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει και να χάνει τρείς καλές στιγμές με τους Τσιτσικλή αρχικά να αστοχεί με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Αζά, τον Βασιλόπουλο να βλέπει το πλασέ του να περνά άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Τσιτσικλή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή με ένα μακρινό σουτ του Τζιτζιφλή το οποίο πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ακόμη δυο ευκαιρίες με τον Τασιόπουλο να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση ενώ την κεφαλιά του Βόπη έδιωξε ο Κατσανάκης εντυπωσιακά. Εν τέλει στο 70’ ο Μουτκανάς έκανε κάθετη πάσα και ο Τσιτσικλής έκανε το διαγώνιο πλασέ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 0.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ακαδημία πίεσε και έχασε δυο καλές στιγμές με τον Δημήτρη Δημουλά όμως το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Ατρομήτου για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται καλή συνέχεια. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Αρίστο Παπαγεωργίου θέλησε να συγχαρεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του για την άψογη μέχρι τώρα εικόνα τους στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Ξυνογαλάς Ηλ. (75’ Μπερσιάνης), Τριανταφύλλου, Φλώρος, Αζάς, Βασιλόπουλος, Βόπης, Θανόπουλος, Χρόνης (52΄Μουτκανάς), Τσιτσικλής (75’ Αρσενόπουλος Βασίλης), Τασιόπουλος ( 67’ Ξυνογαλάς Αλ.)

Ακαδημία Αχιλλέα (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Πανάγος (65’ Κατσιάβας), Χαμορούσος, Μπαιράμης, Βαγγελός (75’ Δημουλάς Σ.), Γιαννούλας, Αλμυριώτης, Ζαφειρούλης (67’ Τζιοβάρας), ΔημουλάςΔ., Τζιτζιφλής, Κατμέρος (40’ Καρακώστας).